B. DERIJCKE

Contactgegevens B. DERIJCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B. DERIJCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

B. DERIJCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAGERAKKERLAAN 2; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93557902 (+32-93557902) 93557902 (+32-93557902)

Fax (fax): +32 (15) 996-86-47 +32 (15) 996-86-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B. DERIJCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B. DERIJCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B. DERIJCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B. DERIJCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B. DERIJCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B. DERIJCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B. DERIJCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B. DERIJCKE
Products information B. DERIJCKE

BTW identificatienummer (tax): BE08619567871
Ondernemingsnummer: 4487335205
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in B. DERIJCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B. DERIJCKE
(Get full report from official database of BE for B. DERIJCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor B. DERIJCKE
Addition kinds of activities for B. DERIJCKE

328105. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
17990609. Plastic muur tegel installatie | Plastic wall tile installation
20330301. Appelsaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Apple sauce: packaged in cans, jars, etc.
20629901. Blackstrap melasse, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Blackstrap molasses, from purchased raw sugar or syrup
32610104. Zeepschotels, glanzend china | Soap dishes, vitreous china
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control

Werken bij B. DERIJCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B. DERIJCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B. DERIJCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B. DERIJCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Student Verkoop charcuterie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student werk je op woensdagnamiddag, zaterdag en de schoolvakanties. Je staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. Het bedienen en adviseren van de klanten is je voornaamste verantwoordelijkheid. Je staat in het voor het versnijden en verpakken van vlees en charcuterie. Je bedient de klanten en zorgt voor een correcte eindafrekening van de bestellingen

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

Zoek naar antwoorden van B. DERIJCKE in sociale netwerken
Look for responds of B. DERIJCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor B. DERIJCKE. Laat een reactie achter voor B. DERIJCKE. B. DERIJCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B. DERIJCKE. Leave a respond for B. DERIJCKE. B. DERIJCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B. DERIJCKE op de google maps. Adres en contacten B. DERIJCKE
Location of B. DERIJCKE on the google maps. Address and contacts of B. DERIJCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come B. DERIJCKE B. DERIJCKE: 'T SPITJE | ATH?N?E ROYAL | Ureel SPRL | LUC WULLEPIT | I.T.I.

Other related companies as B. DERIJCKE: 'T SPITJE | ATH?N?E ROYAL | Ureel SPRL | LUC WULLEPIT | I.T.I.

B. DERIJCKE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B. DERIJCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08619567871. Het bedrijf B. DERIJCKE bevindt zich op het adres: MAGERAKKERLAAN 2; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in B. DERIJCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B. DERIJCKE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B. DERIJCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B. DERIJCKE, openstaande posities, locatie van B. DERIJCKE op de kaart.

B. DERIJCKE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is B. DERIJCKE, company assigned to the tax number BE08619567871. The company B. DERIJCKE is located at the address: MAGERAKKERLAAN 2; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in B. DERIJCKE were not found.
The main activity of B. DERIJCKE is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B. DERIJCKE is not available. You also can look at reviews of B. DERIJCKE, open positions, location of B. DERIJCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B. DERIJCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B. DERIJCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B. DERIJCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B. DERIJCKE, employees, financial statistics.