B. DALLA BELLA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • B. DALLA BELLA
Private companiesLegal Services • B. DALLA BELLA

Contactgegevens B. DALLA BELLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B. DALLA BELLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B. DALLA BELLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LUTTRE 44; 6181; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71454713 (+32-71454713) 71454713 (+32-71454713)

Fax (fax): +32 (55) 643-38-38 +32 (55) 643-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B. DALLA BELLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B. DALLA BELLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B. DALLA BELLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B. DALLA BELLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B. DALLA BELLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B. DALLA BELLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B. DALLA BELLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B. DALLA BELLA
Products information B. DALLA BELLA

BTW identificatienummer (tax): BE07104553222
Ondernemingsnummer: 4189605712
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in B. DALLA BELLA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B. DALLA BELLA
(Get full report from official database of BE for B. DALLA BELLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B. DALLA BELLA
Addition kinds of activities for B. DALLA BELLA

5231. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
209201. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
512203. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
20410106. Grahammeel | Graham flour
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
35969903. Tellen weegschalen | Counting scales
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility
73239901. Commercieel (Mercantile) Credit Reporting Bureau | Commercial (mercantile) credit reporting bureau

Werken bij B. DALLA BELLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B. DALLA BELLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B. DALLA BELLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B. DALLA BELLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van B. DALLA BELLA in sociale netwerken
Look for responds of B. DALLA BELLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B. DALLA BELLA. Laat een reactie achter voor B. DALLA BELLA. B. DALLA BELLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B. DALLA BELLA. Leave a respond for B. DALLA BELLA. B. DALLA BELLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B. DALLA BELLA op de google maps. Adres en contacten B. DALLA BELLA
Location of B. DALLA BELLA on the google maps. Address and contacts of B. DALLA BELLA

Andere gerelateerde bedrijven als come B. DALLA BELLA B. DALLA BELLA: DETRY MICKAEL | Moncarey Marc R BVBA | Potié X | H.K. SERVICE | CONSTANT PEETERS

Other related companies as B. DALLA BELLA: DETRY MICKAEL | Moncarey Marc R BVBA | Potié X | H.K. SERVICE | CONSTANT PEETERS

B. DALLA BELLA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B. DALLA BELLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07104553222. Het bedrijf B. DALLA BELLA bevindt zich op het adres: RUE DE LUTTRE 44; 6181; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 188,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in B. DALLA BELLA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B. DALLA BELLA is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B. DALLA BELLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B. DALLA BELLA, openstaande posities, locatie van B. DALLA BELLA op de kaart.

B. DALLA BELLA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is B. DALLA BELLA, company assigned to the tax number BE07104553222. The company B. DALLA BELLA is located at the address: RUE DE LUTTRE 44; 6181; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 188,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in B. DALLA BELLA were not found.
The main activity of B. DALLA BELLA is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of B. DALLA BELLA is not available. You also can look at reviews of B. DALLA BELLA, open positions, location of B. DALLA BELLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B. DALLA BELLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B. DALLA BELLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B. DALLA BELLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B. DALLA BELLA, employees, financial statistics.