CENTR. JARDINS ARQUENNE

Contactgegevens CENTR. JARDINS ARQUENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTR. JARDINS ARQUENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTR. JARDINS ARQUENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA SAMME 30; 7181; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 67877778 (+32-67877778) 67877778 (+32-67877778)

Fax (fax): +32 (59) 791-68-43 +32 (59) 791-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTR. JARDINS ARQUENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTR. JARDINS ARQUENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTR. JARDINS ARQUENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTR. JARDINS ARQUENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTR. JARDINS ARQUENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTR. JARDINS ARQUENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTR. JARDINS ARQUENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTR. JARDINS ARQUENNE
Products information CENTR. JARDINS ARQUENNE

BTW identificatienummer (tax): BE06200378417
Ondernemingsnummer: 3711700439
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CENTR. JARDINS ARQUENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Boomkwekerijen; Installatie van metalen schrijnwerk; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTR. JARDINS ARQUENNE
(Get full report from official database of BE for CENTR. JARDINS ARQUENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTR. JARDINS ARQUENNE
Addition kinds of activities for CENTR. JARDINS ARQUENNE

208200. Malt dranken | Malt beverages
364100. Elektrische lampen | Electric lamps
20150203. Eenden, verwerkt: gekookt | Ducks, processed: cooked
22110205. Zakdoek stoffen, katoen | Handkerchief fabrics, cotton
25220400. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
29110202. Benzine mengende planten | Gasoline blending plants
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
33390203. Zilveren raffinage (primaire) | Silver refining (primary)
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions

Werken bij CENTR. JARDINS ARQUENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTR. JARDINS ARQUENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTR. JARDINS ARQUENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTR. JARDINS ARQUENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van CENTR. JARDINS ARQUENNE in sociale netwerken
Look for responds of CENTR. JARDINS ARQUENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTR. JARDINS ARQUENNE. Laat een reactie achter voor CENTR. JARDINS ARQUENNE. CENTR. JARDINS ARQUENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTR. JARDINS ARQUENNE. Leave a respond for CENTR. JARDINS ARQUENNE. CENTR. JARDINS ARQUENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTR. JARDINS ARQUENNE op de google maps. Adres en contacten CENTR. JARDINS ARQUENNE
Location of CENTR. JARDINS ARQUENNE on the google maps. Address and contacts of CENTR. JARDINS ARQUENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTR. JARDINS ARQUENNE CENTR. JARDINS ARQUENNE: CLASSIC MOTORCYCLES | LIBRAIRIE CHEZ ANNE | Azimut Company S.C.R.L. | NOVUS EUROPE NV | ANDRE CLAEYS

Other related companies as CENTR. JARDINS ARQUENNE: CLASSIC MOTORCYCLES | LIBRAIRIE CHEZ ANNE | Azimut Company S.C.R.L. | NOVUS EUROPE NV | ANDRE CLAEYS

CENTR. JARDINS ARQUENNE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTR. JARDINS ARQUENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06200378417. Het bedrijf CENTR. JARDINS ARQUENNE bevindt zich op het adres: RUE DE LA SAMME 30; 7181; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten; Boomkwekerijen; Installatie van metalen schrijnwerk; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in CENTR. JARDINS ARQUENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTR. JARDINS ARQUENNE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTR. JARDINS ARQUENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTR. JARDINS ARQUENNE, openstaande posities, locatie van CENTR. JARDINS ARQUENNE op de kaart.

CENTR. JARDINS ARQUENNE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTR. JARDINS ARQUENNE, company assigned to the tax number BE06200378417. The company CENTR. JARDINS ARQUENNE is located at the address: RUE DE LA SAMME 30; 7181; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten; Boomkwekerijen; Installatie van metalen schrijnwerk; Tuinbenodigdheden. Products created in CENTR. JARDINS ARQUENNE were not found.
The main activity of CENTR. JARDINS ARQUENNE is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTR. JARDINS ARQUENNE is not available. You also can look at reviews of CENTR. JARDINS ARQUENNE, open positions, location of CENTR. JARDINS ARQUENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTR. JARDINS ARQUENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTR. JARDINS ARQUENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTR. JARDINS ARQUENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTR. JARDINS ARQUENNE, employees, financial statistics.