LIBRAIRIE CHEZ ANNE

Contactgegevens LIBRAIRIE CHEZ ANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE CHEZ ANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE CHEZ ANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE 59; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71888433 (+32-71888433) 71888433 (+32-71888433)

Fax (fax): +32 (51) 501-68-28 +32 (51) 501-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE CHEZ ANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE CHEZ ANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE CHEZ ANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE CHEZ ANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE CHEZ ANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE CHEZ ANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE CHEZ ANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE CHEZ ANNE
Products information LIBRAIRIE CHEZ ANNE

BTW identificatienummer (tax): BE05111358642
Ondernemingsnummer: 6291015625
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LIBRAIRIE CHEZ ANNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE CHEZ ANNE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE CHEZ ANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE CHEZ ANNE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE CHEZ ANNE

799902. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
20260108. Melk, ultrahoge temperatuur (lang leven) | Milk, ultra-high temperature (longlife)
20340000. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
22820102. Stopgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Darning yarn: twisting, winding, or spooling
38619901. Densitometers | Densitometers
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service

Werken bij LIBRAIRIE CHEZ ANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE CHEZ ANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE CHEZ ANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE CHEZ ANNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Finance

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

 • Kassamedewerker Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je van sociaal contact? Wil je graag klanten bedienen en wegwijs maken in de winkel? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor de functie kassamedewerker Kortrijk

 • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

 • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AMBY WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

  Type: Studentenjob

  Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

 • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

 • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: MBF Brasschaat

  Type: Studentenjob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

 • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

 • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

 • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE CHEZ ANNE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE CHEZ ANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE CHEZ ANNE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE CHEZ ANNE. LIBRAIRIE CHEZ ANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE CHEZ ANNE. Leave a respond for LIBRAIRIE CHEZ ANNE. LIBRAIRIE CHEZ ANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE CHEZ ANNE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE CHEZ ANNE
Location of LIBRAIRIE CHEZ ANNE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE CHEZ ANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE CHEZ ANNE LIBRAIRIE CHEZ ANNE: ALARME ET PROTECTION MISTER K | NECKERMANN | PIERRE PICHAULT | PYRINDUS | Habimmo

Other related companies as LIBRAIRIE CHEZ ANNE: ALARME ET PROTECTION MISTER K | NECKERMANN | PIERRE PICHAULT | PYRINDUS | Habimmo

LIBRAIRIE CHEZ ANNE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE CHEZ ANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05111358642. Het bedrijf LIBRAIRIE CHEZ ANNE bevindt zich op het adres: RUE HAUTE 59; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE CHEZ ANNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE CHEZ ANNE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE CHEZ ANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE CHEZ ANNE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE CHEZ ANNE op de kaart.

LIBRAIRIE CHEZ ANNE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE CHEZ ANNE, company assigned to the tax number BE05111358642. The company LIBRAIRIE CHEZ ANNE is located at the address: RUE HAUTE 59; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE CHEZ ANNE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE CHEZ ANNE is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE CHEZ ANNE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE CHEZ ANNE, open positions, location of LIBRAIRIE CHEZ ANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE CHEZ ANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE CHEZ ANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE CHEZ ANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE CHEZ ANNE, employees, financial statistics.