A.S.D.

Contactgegevens A.S.D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEUSTRASSE 125; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87569958 (+32-87569958) 87569958 (+32-87569958)

Fax (fax): +32 (53) 846-14-12 +32 (53) 846-14-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.D.
Products information A.S.D.

BTW identificatienummer (tax): BE01581726074
Ondernemingsnummer: 4102813720
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in A.S.D. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.D.
(Get full report from official database of BE for A.S.D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.D.
Addition kinds of activities for A.S.D.

265500. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
73749903. Gegevensverificatie service | Data verification service
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij A.S.D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.D.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

Zoek naar antwoorden van A.S.D. in sociale netwerken
Look for responds of A.S.D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.D.. Laat een reactie achter voor A.S.D.. A.S.D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.D.. Leave a respond for A.S.D.. A.S.D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.D. op de google maps. Adres en contacten A.S.D.
Location of A.S.D. on the google maps. Address and contacts of A.S.D.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.D. A.S.D.: HARDAT MARC | H. WILLEMS | FR?D?RIC SMEETS | DE WULF MOTORENT BVBA | JOZEF VAN HOVE

Other related companies as A.S.D.: HARDAT MARC | H. WILLEMS | FR?D?RIC SMEETS | DE WULF MOTORENT BVBA | JOZEF VAN HOVE

A.S.D. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01581726074. Het bedrijf A.S.D. bevindt zich op het adres: NEUSTRASSE 125; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in A.S.D. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S.D. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.D., openstaande posities, locatie van A.S.D. op de kaart.

A.S.D. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.D., company assigned to the tax number BE01581726074. The company A.S.D. is located at the address: NEUSTRASSE 125; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in A.S.D. were not found.
The main activity of A.S.D. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.D. is not available. You also can look at reviews of A.S.D., open positions, location of A.S.D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.D., employees, financial statistics.