A. VERCAUTEREN

Contactgegevens A. VERCAUTEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VERCAUTEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VERCAUTEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAALDRIES 71; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52473739 (+32-52473739) 52473739 (+32-52473739)

Fax (fax): +32 (59) 580-59-63 +32 (59) 580-59-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VERCAUTEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VERCAUTEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VERCAUTEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VERCAUTEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VERCAUTEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VERCAUTEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VERCAUTEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VERCAUTEREN
Products information A. VERCAUTEREN

BTW identificatienummer (tax): BE09022766113
Ondernemingsnummer: 1616607666
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in A. VERCAUTEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VERCAUTEREN
(Get full report from official database of BE for A. VERCAUTEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VERCAUTEREN
Addition kinds of activities for A. VERCAUTEREN

228400. Draadmolens | Thread mills
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
23370101. Broekpakken: vrouwen, misses 'en juniors' | Pantsuits: women's, misses' and juniors'
27410301. Directories, nec: uitgeverij en drukwerk | Directories, nec: publishing and printing
30520000. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
31119900. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service

Werken bij A. VERCAUTEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VERCAUTEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VERCAUTEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VERCAUTEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

Zoek naar antwoorden van A. VERCAUTEREN in sociale netwerken
Look for responds of A. VERCAUTEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VERCAUTEREN. Laat een reactie achter voor A. VERCAUTEREN. A. VERCAUTEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VERCAUTEREN. Leave a respond for A. VERCAUTEREN. A. VERCAUTEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VERCAUTEREN op de google maps. Adres en contacten A. VERCAUTEREN
Location of A. VERCAUTEREN on the google maps. Address and contacts of A. VERCAUTEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VERCAUTEREN A. VERCAUTEREN: GUY LEPLANG | MOTOCROSS ACTION | M.V. INFORMATIQUE | W.S.C. TER DOLEN | Van Cleyenbreugel

Other related companies as A. VERCAUTEREN: GUY LEPLANG | MOTOCROSS ACTION | M.V. INFORMATIQUE | W.S.C. TER DOLEN | Van Cleyenbreugel

A. VERCAUTEREN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VERCAUTEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09022766113. Het bedrijf A. VERCAUTEREN bevindt zich op het adres: KAALDRIES 71; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in A. VERCAUTEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. VERCAUTEREN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VERCAUTEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VERCAUTEREN, openstaande posities, locatie van A. VERCAUTEREN op de kaart.

A. VERCAUTEREN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VERCAUTEREN, company assigned to the tax number BE09022766113. The company A. VERCAUTEREN is located at the address: KAALDRIES 71; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in A. VERCAUTEREN were not found.
The main activity of A. VERCAUTEREN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VERCAUTEREN is not available. You also can look at reviews of A. VERCAUTEREN, open positions, location of A. VERCAUTEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VERCAUTEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VERCAUTEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VERCAUTEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VERCAUTEREN, employees, financial statistics.