A. COOREMAN

Contactgegevens A. COOREMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. COOREMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. COOREMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KALSBERGSTRAAT 1; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11882830 (+32-11882830) 11882830 (+32-11882830)

Fax (fax): +32 (68) 521-18-28 +32 (68) 521-18-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. COOREMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. COOREMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. COOREMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. COOREMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. COOREMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. COOREMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. COOREMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. COOREMAN
Products information A. COOREMAN

BTW identificatienummer (tax): BE01740478515
Ondernemingsnummer: 3683685302
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in A. COOREMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. COOREMAN
(Get full report from official database of BE for A. COOREMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. COOREMAN
Addition kinds of activities for A. COOREMAN

02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
22111206. Chintz, katoen | Chintz, cotton
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
38250301. Ammeters, nec | Ammeters, nec
55510000. Boothandelaars | Boat dealers
73639908. Pilotdienst, luchtvaart | Pilot service, aviation

Werken bij A. COOREMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. COOREMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. COOREMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. COOREMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • VERKOPER SLAAPAFDELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelzaak in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van A. COOREMAN in sociale netwerken
Look for responds of A. COOREMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. COOREMAN. Laat een reactie achter voor A. COOREMAN. A. COOREMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. COOREMAN. Leave a respond for A. COOREMAN. A. COOREMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. COOREMAN op de google maps. Adres en contacten A. COOREMAN
Location of A. COOREMAN on the google maps. Address and contacts of A. COOREMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. COOREMAN A. COOREMAN: REMO VANNI | TOP CAMERA STUDIO WOUDEC | MARCEL BAUVAL | POINT CHAUD | MARC TRUYEN

Other related companies as A. COOREMAN: REMO VANNI | TOP CAMERA STUDIO WOUDEC | MARCEL BAUVAL | POINT CHAUD | MARC TRUYEN

A. COOREMAN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. COOREMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01740478515. Het bedrijf A. COOREMAN bevindt zich op het adres: KALSBERGSTRAAT 1; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in A. COOREMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. COOREMAN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. COOREMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. COOREMAN, openstaande posities, locatie van A. COOREMAN op de kaart.

A. COOREMAN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. COOREMAN, company assigned to the tax number BE01740478515. The company A. COOREMAN is located at the address: KALSBERGSTRAAT 1; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in A. COOREMAN were not found.
The main activity of A. COOREMAN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. COOREMAN is not available. You also can look at reviews of A. COOREMAN, open positions, location of A. COOREMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. COOREMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. COOREMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. COOREMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. COOREMAN, employees, financial statistics.