KARTONNAGE FACHIN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • KARTONNAGE FACHIN
Private companiesBusiness Services • KARTONNAGE FACHIN

Contactgegevens KARTONNAGE FACHIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARTONNAGE FACHIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARTONNAGE FACHIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAARDERSLAAN 10; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93481797 (+32-93481797) 93481797 (+32-93481797)

Fax (fax): +32 (69) 449-36-24 +32 (69) 449-36-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARTONNAGE FACHIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARTONNAGE FACHIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARTONNAGE FACHIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARTONNAGE FACHIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARTONNAGE FACHIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARTONNAGE FACHIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARTONNAGE FACHIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARTONNAGE FACHIN
Products information KARTONNAGE FACHIN

BTW identificatienummer (tax): BE08748107910
Ondernemingsnummer: 1438629150
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in KARTONNAGE FACHIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Papier- and kartonverpakkingen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARTONNAGE FACHIN
(Get full report from official database of BE for KARTONNAGE FACHIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARTONNAGE FACHIN
Addition kinds of activities for KARTONNAGE FACHIN

5961. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
367200. Printplaten | Printed circuit boards
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
35520302. Doekspreidingsmachines | Cloth spreading machines
76990604. Nautische en navigatie instrument reparatie | Nautical and navigational instrument repair

Werken bij KARTONNAGE FACHIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARTONNAGE FACHIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARTONNAGE FACHIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARTONNAGE FACHIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

    Regio: Regio Namen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van KARTONNAGE FACHIN in sociale netwerken
Look for responds of KARTONNAGE FACHIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARTONNAGE FACHIN. Laat een reactie achter voor KARTONNAGE FACHIN. KARTONNAGE FACHIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARTONNAGE FACHIN. Leave a respond for KARTONNAGE FACHIN. KARTONNAGE FACHIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARTONNAGE FACHIN op de google maps. Adres en contacten KARTONNAGE FACHIN
Location of KARTONNAGE FACHIN on the google maps. Address and contacts of KARTONNAGE FACHIN

Andere gerelateerde bedrijven als come KARTONNAGE FACHIN KARTONNAGE FACHIN: JOS VAN GINKEL | HOME DE HOEVE | VAN OEKEL | Watelle J | RENOIR

Other related companies as KARTONNAGE FACHIN: JOS VAN GINKEL | HOME DE HOEVE | VAN OEKEL | Watelle J | RENOIR

KARTONNAGE FACHIN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARTONNAGE FACHIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08748107910. Het bedrijf KARTONNAGE FACHIN bevindt zich op het adres: KAARDERSLAAN 10; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Papier- and kartonverpakkingen Fab. Producten gemaakt in KARTONNAGE FACHIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KARTONNAGE FACHIN is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARTONNAGE FACHIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARTONNAGE FACHIN, openstaande posities, locatie van KARTONNAGE FACHIN op de kaart.

KARTONNAGE FACHIN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARTONNAGE FACHIN, company assigned to the tax number BE08748107910. The company KARTONNAGE FACHIN is located at the address: KAARDERSLAAN 10; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Papier- and kartonverpakkingen Fab. Products created in KARTONNAGE FACHIN were not found.
The main activity of KARTONNAGE FACHIN is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KARTONNAGE FACHIN is not available. You also can look at reviews of KARTONNAGE FACHIN, open positions, location of KARTONNAGE FACHIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARTONNAGE FACHIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARTONNAGE FACHIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARTONNAGE FACHIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARTONNAGE FACHIN, employees, financial statistics.