ADANT-VAN ROY

Contactgegevens ADANT-VAN ROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADANT-VAN ROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADANT-VAN ROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?N TOMBEUR 9; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27340106 (+32-27340106) 27340106 (+32-27340106)

Fax (fax): +32 (81) 280-98-22 +32 (81) 280-98-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADANT-VAN ROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADANT-VAN ROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADANT-VAN ROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADANT-VAN ROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADANT-VAN ROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADANT-VAN ROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADANT-VAN ROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADANT-VAN ROY
Products information ADANT-VAN ROY

BTW identificatienummer (tax): BE07325103759
Ondernemingsnummer: 1785522460
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ADANT-VAN ROY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Papier- and kartonverpakkingen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADANT-VAN ROY
(Get full report from official database of BE for ADANT-VAN ROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADANT-VAN ROY
Addition kinds of activities for ADANT-VAN ROY

514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
32719901. Architectonisch beton: blokkeren, splitsen, wisselen, scherm, enz. | Architectural concrete: block, split, fluted, screen, etc.
34310105. Urinoirs: geëmailleerd ijzer, gietijzer of geperst metaal | Urinals: enameled iron, cast iron or pressed metal
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
38230409. Draft meters, industrieel proces type | Draft gauges, industrial process type
51360603. Uniformen, mannen en jongens ' | Uniforms, men's and boys'
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual
64110105. Adviesdienst van polishouders | Policyholders' consulting service

Werken bij ADANT-VAN ROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADANT-VAN ROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADANT-VAN ROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADANT-VAN ROY. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ADANT-VAN ROY in sociale netwerken
Look for responds of ADANT-VAN ROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADANT-VAN ROY. Laat een reactie achter voor ADANT-VAN ROY. ADANT-VAN ROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADANT-VAN ROY. Leave a respond for ADANT-VAN ROY. ADANT-VAN ROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADANT-VAN ROY op de google maps. Adres en contacten ADANT-VAN ROY
Location of ADANT-VAN ROY on the google maps. Address and contacts of ADANT-VAN ROY

Andere gerelateerde bedrijven als come ADANT-VAN ROY ADANT-VAN ROY: SHELL | LEA HUYGHEBAERT | ST?PHANE VAN NIEUWENHUYZE | PUBLI GUYRA BVBA | Ektelis nv/sa

Other related companies as ADANT-VAN ROY: SHELL | LEA HUYGHEBAERT | ST?PHANE VAN NIEUWENHUYZE | PUBLI GUYRA BVBA | Ektelis nv/sa

ADANT-VAN ROY is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADANT-VAN ROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07325103759. Het bedrijf ADANT-VAN ROY bevindt zich op het adres: RUE G?N TOMBEUR 9; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Papier- and kartonverpakkingen Fab. Producten gemaakt in ADANT-VAN ROY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADANT-VAN ROY is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADANT-VAN ROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADANT-VAN ROY, openstaande posities, locatie van ADANT-VAN ROY op de kaart.

ADANT-VAN ROY is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADANT-VAN ROY, company assigned to the tax number BE07325103759. The company ADANT-VAN ROY is located at the address: RUE G?N TOMBEUR 9; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Papier- and kartonverpakkingen Fab. Products created in ADANT-VAN ROY were not found.
The main activity of ADANT-VAN ROY is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADANT-VAN ROY is not available. You also can look at reviews of ADANT-VAN ROY, open positions, location of ADANT-VAN ROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADANT-VAN ROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADANT-VAN ROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADANT-VAN ROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADANT-VAN ROY, employees, financial statistics.