PUBLICIT? LE PIERRY

Contactgegevens PUBLICIT? LE PIERRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLICIT? LE PIERRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLICIT? LE PIERRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOIE DES CHARS 75; 4050; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 43661155 (+32-43661155) 43661155 (+32-43661155)

Fax (fax): +32 (50) 583-40-17 +32 (50) 583-40-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLICIT? LE PIERRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLICIT? LE PIERRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLICIT? LE PIERRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLICIT? LE PIERRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLICIT? LE PIERRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLICIT? LE PIERRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLICIT? LE PIERRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLICIT? LE PIERRY
Products information PUBLICIT? LE PIERRY

BTW identificatienummer (tax): BE07007049560
Ondernemingsnummer: 5521423339
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activit茅s: Impressions sur Tissus.. Produits: Autocollants.

Product categorie (product category): Papeteries. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLICIT? LE PIERRY
(Get full report from official database of BE for PUBLICIT? LE PIERRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLICIT? LE PIERRY
Addition kinds of activities for PUBLICIT? LE PIERRY

267903. Behang | Wallpaper
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
23110101. Formele jassen, mannen en jongeren ': van aangekochte materialen | Formal jackets, men's and youths': from purchased materials
24110304. Zaag logboeken | Saw logs
28650311. kresolen | Cresols
35999905. Krukassen en nokkenassen, bewerking | Crankshafts and camshafts, machining

Werken bij PUBLICIT? LE PIERRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLICIT? LE PIERRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLICIT? LE PIERRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLICIT? LE PIERRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van PUBLICIT? LE PIERRY in sociale netwerken
Look for responds of PUBLICIT? LE PIERRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLICIT? LE PIERRY. Laat een reactie achter voor PUBLICIT? LE PIERRY. PUBLICIT? LE PIERRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLICIT? LE PIERRY. Leave a respond for PUBLICIT? LE PIERRY. PUBLICIT? LE PIERRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLICIT? LE PIERRY op de google maps. Adres en contacten PUBLICIT? LE PIERRY
Location of PUBLICIT? LE PIERRY on the google maps. Address and contacts of PUBLICIT? LE PIERRY

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLICIT? LE PIERRY PUBLICIT? LE PIERRY: MARIA MERTES | Lezin Garage | Gonzalez SPRL | Seggio Gianluigi | PIZZA DA PEP & PINO

Other related companies as PUBLICIT? LE PIERRY: MARIA MERTES | Lezin Garage | Gonzalez SPRL | Seggio Gianluigi | PIZZA DA PEP & PINO

PUBLICIT? LE PIERRY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLICIT? LE PIERRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007049560. Het bedrijf PUBLICIT? LE PIERRY bevindt zich op het adres: VOIE DES CHARS 75; 4050; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Papeteries. Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activit茅s: Impressions sur Tissus.. Produits: Autocollants..
De hoofdactiviteit van PUBLICIT? LE PIERRY is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLICIT? LE PIERRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLICIT? LE PIERRY, openstaande posities, locatie van PUBLICIT? LE PIERRY op de kaart.

PUBLICIT? LE PIERRY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUBLICIT? LE PIERRY, company assigned to the tax number BE07007049560. The company PUBLICIT? LE PIERRY is located at the address: VOIE DES CHARS 75; 4050; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Papeteries. Imprimeries and copyshops. List of products are Activit茅s: Impressions sur Tissus.. Produits: Autocollants..
The main activity of PUBLICIT? LE PIERRY is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLICIT? LE PIERRY is not available. You also can look at reviews of PUBLICIT? LE PIERRY, open positions, location of PUBLICIT? LE PIERRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLICIT? LE PIERRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLICIT? LE PIERRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLICIT? LE PIERRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLICIT? LE PIERRY, employees, financial statistics.