CONTINENTAL PRINTING

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CONTINENTAL PRINTING
Private companiesMetal Mining • CONTINENTAL PRINTING

Contactgegevens CONTINENTAL PRINTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTINENTAL PRINTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTINENTAL PRINTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNEGEMBAAN 2; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36807200 (+32-36807200) 36807200 (+32-36807200)

Fax (fax): +32 (67) 856-40-88 +32 (67) 856-40-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTINENTAL PRINTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTINENTAL PRINTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTINENTAL PRINTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTINENTAL PRINTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTINENTAL PRINTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTINENTAL PRINTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTINENTAL PRINTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTINENTAL PRINTING
Products information CONTINENTAL PRINTING

BTW identificatienummer (tax): BE06778533935
Ondernemingsnummer: 4941345214
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activit茅s: H茅liogravure.. Produits: Papier en Continu.

Product categorie (product category): Papeterie and fournitures de bureau Imprimeries and copyshops. Composition and photogravure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTINENTAL PRINTING
(Get full report from official database of BE for CONTINENTAL PRINTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTINENTAL PRINTING
Addition kinds of activities for CONTINENTAL PRINTING

244900. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
01819902. Sod boerderijen | Sod farms
13110100. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
20230305. Gedroogde schuimende melk | Dried skim milk
20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental

Werken bij CONTINENTAL PRINTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTINENTAL PRINTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTINENTAL PRINTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTINENTAL PRINTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

Zoek naar antwoorden van CONTINENTAL PRINTING in sociale netwerken
Look for responds of CONTINENTAL PRINTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTINENTAL PRINTING. Laat een reactie achter voor CONTINENTAL PRINTING. CONTINENTAL PRINTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTINENTAL PRINTING. Leave a respond for CONTINENTAL PRINTING. CONTINENTAL PRINTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTINENTAL PRINTING op de google maps. Adres en contacten CONTINENTAL PRINTING
Location of CONTINENTAL PRINTING on the google maps. Address and contacts of CONTINENTAL PRINTING

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTINENTAL PRINTING CONTINENTAL PRINTING: LE JARDIN DE LA DANSE | VRIJE BASISSCHOOL | P. FRANSSENS | DELBECKE | Vandervoordt Hubert

Other related companies as CONTINENTAL PRINTING: LE JARDIN DE LA DANSE | VRIJE BASISSCHOOL | P. FRANSSENS | DELBECKE | Vandervoordt Hubert

CONTINENTAL PRINTING is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTINENTAL PRINTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06778533935. Het bedrijf CONTINENTAL PRINTING bevindt zich op het adres: WIJNEGEMBAAN 2; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Papeterie and fournitures de bureau Imprimeries and copyshops. Composition and photogravure. Lijst met producten zijn Activit茅s: H茅liogravure.. Produits: Papier en Continu..
De hoofdactiviteit van CONTINENTAL PRINTING is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTINENTAL PRINTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTINENTAL PRINTING, openstaande posities, locatie van CONTINENTAL PRINTING op de kaart.

CONTINENTAL PRINTING is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTINENTAL PRINTING, company assigned to the tax number BE06778533935. The company CONTINENTAL PRINTING is located at the address: WIJNEGEMBAAN 2; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Papeterie and fournitures de bureau Imprimeries and copyshops. Composition and photogravure. List of products are Activit茅s: H茅liogravure.. Produits: Papier en Continu..
The main activity of CONTINENTAL PRINTING is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTINENTAL PRINTING is not available. You also can look at reviews of CONTINENTAL PRINTING, open positions, location of CONTINENTAL PRINTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTINENTAL PRINTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTINENTAL PRINTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTINENTAL PRINTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTINENTAL PRINTING, employees, financial statistics.