FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL

Contactgegevens FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Avenue Lavoisier 23 1300 Wavre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-22-71-10 32-10-22-71-10

Fax (fax): 32-10-81-52-25 32-10-81-52-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL
Products information FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04432128906
Ondernemingsnummer: 7227874755
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL
(Get full report from official database of BE for FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL
Addition kinds of activities for FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL

8733. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
596304. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
17719900. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
28990102. Bay olie | Bay oil

Werken bij FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL. Laat een reactie achter voor FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL. FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL. Leave a respond for FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL. FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL op de google maps. Adres en contacten FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL
Location of FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL on the google maps. Address and contacts of FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL: FLALUGLAVER SA | LUC LEMAIRE | MUTUALIT? SOCIALISTE | P. RICHARD | CV De Pottemaecker

Other related companies as FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL: FLALUGLAVER SA | LUC LEMAIRE | MUTUALIT? SOCIALISTE | P. RICHARD | CV De Pottemaecker

FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432128906. Het bedrijf FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Lavoisier 23 1300 Wavre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, openstaande posities, locatie van FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL op de kaart.

FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL is a company, that was registered 2004 in Wavre region, Belgium. Full name of company is FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, company assigned to the tax number BE04432128906. The company FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL is located at the address: Avenue Lavoisier 23 1300 Wavre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL were not found.
The main activity of FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL is not available. You also can look at reviews of FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, open positions, location of FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLE.M.L.TRANSPORT & MANAGEMENT SPRL, employees, financial statistics.