Vekemans Decoratie

Contactgegevens Vekemans Decoratie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vekemans Decoratie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vekemans Decoratie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 235; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 383 39 97; 0485 53 79 14 (+32-03 383 39 97; 0485 53 79 14) 03 383 39 97; 0485 53 79 14 (+32-03 383 39 97; 0485 53 79 14)

Fax (fax): 03 464 25 95; 03 383 39 97 (+32-03 464 25 95; 03 383 39 97) 03 464 25 95; 03 383 39 97 (+32-03 464 25 95; 03 383 39 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vekemans Decoratie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vekemans Decoratie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vekemans Decoratie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vekemans Decoratie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vekemans Decoratie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vekemans Decoratie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vekemans Decoratie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vekemans Decoratie
Products information Vekemans Decoratie

BTW identificatienummer (tax): BE01230987548
Ondernemingsnummer: 9248535156
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Painting contractors; Upholsterers

Product categorie (product category): Paper hangers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vekemans Decoratie
(Get full report from official database of BE for Vekemans Decoratie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vekemans Decoratie
Addition kinds of activities for Vekemans Decoratie

2381. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
211100. sigaretten | Cigarettes
344801. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
28910204. Cement, linoleum en tegel | Cement, linoleum and tile
33399911. Nikkel raffinage (primair) | Nickel refining (primary)
34420403. Hangar deuren, metaal | Hangar doors, metal
59619924. Farmaceutische producten, postorder | Pharmaceuticals, mail order

Werken bij Vekemans Decoratie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vekemans Decoratie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vekemans Decoratie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vekemans Decoratie. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Vekemans Decoratie in sociale netwerken
Look for responds of Vekemans Decoratie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vekemans Decoratie. Laat een reactie achter voor Vekemans Decoratie. Vekemans Decoratie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vekemans Decoratie. Leave a respond for Vekemans Decoratie. Vekemans Decoratie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vekemans Decoratie op de google maps. Adres en contacten Vekemans Decoratie
Location of Vekemans Decoratie on the google maps. Address and contacts of Vekemans Decoratie

Andere gerelateerde bedrijven als come Vekemans Decoratie Vekemans Decoratie: ROUWCENTRUM DE WINTER | Wouters-Hofkens & Zn NV | IMPRIMERIE MERADEL | INSTITUUT SIRIUS | MARK DE MEYER

Other related companies as Vekemans Decoratie: ROUWCENTRUM DE WINTER | Wouters-Hofkens & Zn NV | IMPRIMERIE MERADEL | INSTITUUT SIRIUS | MARK DE MEYER

Vekemans Decoratie is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vekemans Decoratie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01230987548. Het bedrijf Vekemans Decoratie bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 235; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paper hangers. Lijst met producten zijn Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Painting contractors; Upholsterers.
De hoofdactiviteit van Vekemans Decoratie is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vekemans Decoratie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vekemans Decoratie, openstaande posities, locatie van Vekemans Decoratie op de kaart.

Vekemans Decoratie is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vekemans Decoratie, company assigned to the tax number BE01230987548. The company Vekemans Decoratie is located at the address: Turnhoutsebaan 235; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 168,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paper hangers. List of products are Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Painting contractors; Upholsterers.
The main activity of Vekemans Decoratie is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vekemans Decoratie is not available. You also can look at reviews of Vekemans Decoratie, open positions, location of Vekemans Decoratie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vekemans Decoratie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vekemans Decoratie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vekemans Decoratie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vekemans Decoratie, employees, financial statistics.