COWIE S & L Gebroeders

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • COWIE S & L Gebroeders
Private companiesMembership Organizations • COWIE S & L Gebroeders

Contactgegevens COWIE S & L Gebroeders: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COWIE S & L Gebroeders: address, phone, fax, email, website, opening hours

COWIE S & L Gebroeders

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 21; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 14 28 (+32-09 348 14 28) 09 348 14 28 (+32-09 348 14 28)

Fax (fax): +32 (4) 207-36-14 +32 (4) 207-36-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COWIE S & L Gebroeders: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COWIE S & L Gebroeders"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COWIE S & L Gebroeders"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COWIE S & L Gebroeders, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COWIE S & L Gebroeders. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COWIE S & L Gebroeders, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COWIE S & L Gebroeders. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COWIE S & L Gebroeders
Products information COWIE S & L Gebroeders

BTW identificatienummer (tax): BE06466796875
Ondernemingsnummer: 2354339599
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Painting contractors

Product categorie (product category): Paper hangers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COWIE S & L Gebroeders
(Get full report from official database of BE for COWIE S & L Gebroeders)

Aanvulling soorten activiteiten voor COWIE S & L Gebroeders
Addition kinds of activities for COWIE S & L Gebroeders

363403. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
26210109. Handdoekpapier (papier) | Toweling tissue (paper)
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
31110300. Lederverwerking | Leather processing
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
36489908. Zwembad verlichting fixtures | Swimming pool lighting fixtures
39491303. Hockey apparatuur en benodigdheden, algemeen | Hockey equipment and supplies, general
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec

Werken bij COWIE S & L Gebroeders: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COWIE S & L Gebroeders: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COWIE S & L Gebroeders. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COWIE S & L Gebroeders. Looking for open vacancies in other companies

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van COWIE S & L Gebroeders in sociale netwerken
Look for responds of COWIE S & L Gebroeders in social networks

Lees alle opmerkingen voor COWIE S & L Gebroeders. Laat een reactie achter voor COWIE S & L Gebroeders. COWIE S & L Gebroeders bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COWIE S & L Gebroeders. Leave a respond for COWIE S & L Gebroeders. COWIE S & L Gebroeders on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COWIE S & L Gebroeders op de google maps. Adres en contacten COWIE S & L Gebroeders
Location of COWIE S & L Gebroeders on the google maps. Address and contacts of COWIE S & L Gebroeders

Andere gerelateerde bedrijven als come COWIE S & L Gebroeders COWIE S & L Gebroeders: Delputte G.C.V. | Paredis (Huis) | GUSTAVE HERBIET | GARAGE SERVEZ | cloes gerard

Other related companies as COWIE S & L Gebroeders: Delputte G.C.V. | Paredis (Huis) | GUSTAVE HERBIET | GARAGE SERVEZ | cloes gerard

COWIE S & L Gebroeders is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COWIE S & L Gebroeders, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06466796875. Het bedrijf COWIE S & L Gebroeders bevindt zich op het adres: Molenstraat 21; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paper hangers. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van COWIE S & L Gebroeders is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COWIE S & L Gebroeders is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COWIE S & L Gebroeders, openstaande posities, locatie van COWIE S & L Gebroeders op de kaart.

COWIE S & L Gebroeders is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is COWIE S & L Gebroeders, company assigned to the tax number BE06466796875. The company COWIE S & L Gebroeders is located at the address: Molenstraat 21; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paper hangers. List of products are Painting contractors.
The main activity of COWIE S & L Gebroeders is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COWIE S & L Gebroeders is not available. You also can look at reviews of COWIE S & L Gebroeders, open positions, location of COWIE S & L Gebroeders on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COWIE S & L Gebroeders, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COWIE S & L Gebroeders, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COWIE S & L Gebroeders, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COWIE S & L Gebroeders, employees, financial statistics.