ATELIER DU CUIR (L')-NEALE

Contactgegevens ATELIER DU CUIR (L')-NEALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER DU CUIR (L')-NEALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER DU CUIR (L')-NEALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Andr茅 Hennebicq 43; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 534 75 72 (+32-02 534 75 72) 02 534 75 72 (+32-02 534 75 72)

Fax (fax): 02 534 75 72 (+32-02 534 75 72) 02 534 75 72 (+32-02 534 75 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER DU CUIR (L')-NEALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER DU CUIR (L')-NEALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER DU CUIR (L')-NEALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER DU CUIR (L')-NEALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER DU CUIR (L')-NEALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER DU CUIR (L')-NEALE
Products information ATELIER DU CUIR (L')-NEALE

BTW identificatienummer (tax): BE07865081787
Ondernemingsnummer: 6401428222
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ATELIER DU CUIR (L')-NEALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paper hangers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER DU CUIR (L')-NEALE
(Get full report from official database of BE for ATELIER DU CUIR (L')-NEALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER DU CUIR (L')-NEALE
Addition kinds of activities for ATELIER DU CUIR (L')-NEALE

391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
504302. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
34969904. Betonversterkende gaas en draad | Concrete reinforcing mesh and wire
37280102. Vliegtuigen body assemblies en onderdelen | Aircraft body assemblies and parts
59991802. bassinets | Bassinets
65199900. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec

Werken bij ATELIER DU CUIR (L')-NEALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER DU CUIR (L')-NEALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER DU CUIR (L')-NEALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER DU CUIR (L')-NEALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van ATELIER DU CUIR (L')-NEALE in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER DU CUIR (L')-NEALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER DU CUIR (L')-NEALE. Laat een reactie achter voor ATELIER DU CUIR (L')-NEALE. ATELIER DU CUIR (L')-NEALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER DU CUIR (L')-NEALE. Leave a respond for ATELIER DU CUIR (L')-NEALE. ATELIER DU CUIR (L')-NEALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER DU CUIR (L')-NEALE op de google maps. Adres en contacten ATELIER DU CUIR (L')-NEALE
Location of ATELIER DU CUIR (L')-NEALE on the google maps. Address and contacts of ATELIER DU CUIR (L')-NEALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER DU CUIR (L')-NEALE ATELIER DU CUIR (L')-NEALE: KBC | F&V PROJECTS | EENDRACHT MELDERT | L. VERBEKEN | WONDERWEB.NET

Other related companies as ATELIER DU CUIR (L')-NEALE: KBC | F&V PROJECTS | EENDRACHT MELDERT | L. VERBEKEN | WONDERWEB.NET

ATELIER DU CUIR (L')-NEALE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865081787. Het bedrijf ATELIER DU CUIR (L')-NEALE bevindt zich op het adres: Rue Andr茅 Hennebicq 43; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paper hangers. Producten gemaakt in ATELIER DU CUIR (L')-NEALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER DU CUIR (L')-NEALE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER DU CUIR (L')-NEALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, openstaande posities, locatie van ATELIER DU CUIR (L')-NEALE op de kaart.

ATELIER DU CUIR (L')-NEALE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, company assigned to the tax number BE07865081787. The company ATELIER DU CUIR (L')-NEALE is located at the address: Rue Andr茅 Hennebicq 43; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paper hangers. Products created in ATELIER DU CUIR (L')-NEALE were not found.
The main activity of ATELIER DU CUIR (L')-NEALE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER DU CUIR (L')-NEALE is not available. You also can look at reviews of ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, open positions, location of ATELIER DU CUIR (L')-NEALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER DU CUIR (L')-NEALE, employees, financial statistics.