ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV

Contactgegevens ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum-Zuid 2015 3530 Houthalen, België

Telefoon (phone): 32.11 60 00 11 32.11 60 00 11

Fax (fax): 32.11 60 00 12 32.11 60 00 12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV
Products information ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06169616699
Ondernemingsnummer: 3979766845
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Corrugated cardboard

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV
(Get full report from official database of BE for ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV
Addition kinds of activities for ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV

244802. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
20410000. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
34210201. Clippers, nagels en nagels | Clippers, fingernail and toenail
35410301. Chemische freesmachines | Chemical milling machines
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
37210203. Blimps | Blimps
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

Zoek naar antwoorden van ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV. Laat een reactie achter voor ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV. ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV. Leave a respond for ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV. ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV op de google maps. Adres en contacten ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV
Location of ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV on the google maps. Address and contacts of ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV: VICTOR WITTOCK | Boone W | KWASIGROCH | Devaux J | A.C.F. Motors SPRL

Other related companies as ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV: VICTOR WITTOCK | Boone W | KWASIGROCH | Devaux J | A.C.F. Motors SPRL

ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06169616699. Het bedrijf ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV bevindt zich op het adres: Centrum-Zuid 2015 3530 Houthalen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 851,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials. Lijst met producten zijn Corrugated cardboard.
De hoofdactiviteit van ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, openstaande posities, locatie van ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV op de kaart.

ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, company assigned to the tax number BE06169616699. The company ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV is located at the address: Centrum-Zuid 2015 3530 Houthalen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 851,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials. List of products are Corrugated cardboard.
The main activity of ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV is not available. You also can look at reviews of ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, open positions, location of ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMAN BAUERNFEIND VERPAKKINGEN NV, employees, financial statistics.