FLANDERS PRINTING NV

Contactgegevens FLANDERS PRINTING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDERS PRINTING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDERS PRINTING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaarderslaan 10 9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): 32.93 48 17 97 32.93 48 17 97

Fax (fax): 32.93 48 18 94 32.93 48 18 94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDERS PRINTING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDERS PRINTING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDERS PRINTING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDERS PRINTING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDERS PRINTING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDERS PRINTING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDERS PRINTING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDERS PRINTING NV
Products information FLANDERS PRINTING NV

BTW identificatienummer (tax): BE01048065185
Ondernemingsnummer: 2164001464
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Boxes, cardboard

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - Packaging materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDERS PRINTING NV
(Get full report from official database of BE for FLANDERS PRINTING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDERS PRINTING NV
Addition kinds of activities for FLANDERS PRINTING NV

566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
07820207. Sodding aannemer | Sodding contractor
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
39149903. Ecclesiastische ware, nsk | Ecclesiastical ware, nsk
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij FLANDERS PRINTING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDERS PRINTING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDERS PRINTING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDERS PRINTING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een bobijnopzetter.

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van FLANDERS PRINTING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLANDERS PRINTING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDERS PRINTING NV. Laat een reactie achter voor FLANDERS PRINTING NV. FLANDERS PRINTING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDERS PRINTING NV. Leave a respond for FLANDERS PRINTING NV. FLANDERS PRINTING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDERS PRINTING NV op de google maps. Adres en contacten FLANDERS PRINTING NV
Location of FLANDERS PRINTING NV on the google maps. Address and contacts of FLANDERS PRINTING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDERS PRINTING NV FLANDERS PRINTING NV: FA. THEVES-WERTZ | Deparasita SPRL | MARIE ALEXANDRE | M. GOBBERS | Patrick,Nativel

Other related companies as FLANDERS PRINTING NV: FA. THEVES-WERTZ | Deparasita SPRL | MARIE ALEXANDRE | M. GOBBERS | Patrick,Nativel

FLANDERS PRINTING NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDERS PRINTING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01048065185. Het bedrijf FLANDERS PRINTING NV bevindt zich op het adres: Kaarderslaan 10 9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - Packaging materials. Lijst met producten zijn Boxes, cardboard.
De hoofdactiviteit van FLANDERS PRINTING NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDERS PRINTING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDERS PRINTING NV, openstaande posities, locatie van FLANDERS PRINTING NV op de kaart.

FLANDERS PRINTING NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANDERS PRINTING NV, company assigned to the tax number BE01048065185. The company FLANDERS PRINTING NV is located at the address: Kaarderslaan 10 9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - Packaging materials. List of products are Boxes, cardboard.
The main activity of FLANDERS PRINTING NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDERS PRINTING NV is not available. You also can look at reviews of FLANDERS PRINTING NV, open positions, location of FLANDERS PRINTING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDERS PRINTING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDERS PRINTING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDERS PRINTING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDERS PRINTING NV, employees, financial statistics.