BRUGGEMAN & DESOUTER

Contactgegevens BRUGGEMAN & DESOUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGGEMAN & DESOUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGGEMAN & DESOUTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 67-69, Tieltstraat 8760 Meulebeke, België

Telefoon (phone): 32.51 48 08 11 32.51 48 08 11

Fax (fax): 32.51 48 65 40 32.51 48 65 40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGGEMAN & DESOUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGGEMAN & DESOUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGGEMAN & DESOUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGGEMAN & DESOUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGGEMAN & DESOUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGGEMAN & DESOUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGGEMAN & DESOUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGGEMAN & DESOUTER
Products information BRUGGEMAN & DESOUTER

BTW identificatienummer (tax): BE08160888671
Ondernemingsnummer: 3020111083
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Boxes, cardboard

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - Packaging materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGGEMAN & DESOUTER
(Get full report from official database of BE for BRUGGEMAN & DESOUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGGEMAN & DESOUTER
Addition kinds of activities for BRUGGEMAN & DESOUTER

17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
33550401. Rails, gerold en getrokken, aluminium | Rails, rolled and drawn, aluminum
35490301. Snijlijnen | Cutting-up lines
59439904. Schrijfbenodigdheden | Writing supplies

Werken bij BRUGGEMAN & DESOUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGGEMAN & DESOUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGGEMAN & DESOUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGGEMAN & DESOUTER. Looking for open vacancies in other companies

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • Operator Verpakking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de haven van Antwerpen zijn wij op zoek naar een operator voor het verpakken van goederen.

  • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van BRUGGEMAN & DESOUTER in sociale netwerken
Look for responds of BRUGGEMAN & DESOUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGGEMAN & DESOUTER. Laat een reactie achter voor BRUGGEMAN & DESOUTER. BRUGGEMAN & DESOUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGGEMAN & DESOUTER. Leave a respond for BRUGGEMAN & DESOUTER. BRUGGEMAN & DESOUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGGEMAN & DESOUTER op de google maps. Adres en contacten BRUGGEMAN & DESOUTER
Location of BRUGGEMAN & DESOUTER on the google maps. Address and contacts of BRUGGEMAN & DESOUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGGEMAN & DESOUTER BRUGGEMAN & DESOUTER: Arias A | Van Poucke Annelies | D. PEIRE | PHARMACIES DE GARDE | RONNY VAN ACKER

Other related companies as BRUGGEMAN & DESOUTER: Arias A | Van Poucke Annelies | D. PEIRE | PHARMACIES DE GARDE | RONNY VAN ACKER

BRUGGEMAN & DESOUTER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGGEMAN & DESOUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08160888671. Het bedrijf BRUGGEMAN & DESOUTER bevindt zich op het adres: 67-69, Tieltstraat 8760 Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 147,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - Packaging materials. Lijst met producten zijn Boxes, cardboard.
De hoofdactiviteit van BRUGGEMAN & DESOUTER is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGGEMAN & DESOUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGGEMAN & DESOUTER, openstaande posities, locatie van BRUGGEMAN & DESOUTER op de kaart.

BRUGGEMAN & DESOUTER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUGGEMAN & DESOUTER, company assigned to the tax number BE08160888671. The company BRUGGEMAN & DESOUTER is located at the address: 67-69, Tieltstraat 8760 Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 147,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - Packaging materials. List of products are Boxes, cardboard.
The main activity of BRUGGEMAN & DESOUTER is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGGEMAN & DESOUTER is not available. You also can look at reviews of BRUGGEMAN & DESOUTER, open positions, location of BRUGGEMAN & DESOUTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGGEMAN & DESOUTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGGEMAN & DESOUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGGEMAN & DESOUTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGGEMAN & DESOUTER, employees, financial statistics.