SODECOR BELGIUM NV

Contactgegevens SODECOR BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SODECOR BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SODECOR BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 464 /B 1731 Zellik, België

Telefoon (phone): 32.24 66 37 67 32.24 66 37 67

Fax (fax): 32.24 66 37 85 32.24 66 37 85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SODECOR BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SODECOR BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SODECOR BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SODECOR BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SODECOR BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SODECOR BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SODECOR BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SODECOR BELGIUM NV
Products information SODECOR BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE09182617187
Ondernemingsnummer: 4402191162
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Stationery

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SODECOR BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for SODECOR BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SODECOR BELGIUM NV
Addition kinds of activities for SODECOR BELGIUM NV

382204. Hydronische controles | Hydronic controls
384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
20350109. Spreads, knoflook | Spreads, garlic
35320201. Amalgamatoren (metallurgische of mijnbouwmachines) | Amalgamators (metallurgical or mining machinery)
51690200. Industriële gassen | Industrial gases
92210402. Politiebescherming, staatsregering | Police protection, state government

Werken bij SODECOR BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SODECOR BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SODECOR BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SODECOR BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Inpakker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van SODECOR BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of SODECOR BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SODECOR BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor SODECOR BELGIUM NV. SODECOR BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SODECOR BELGIUM NV. Leave a respond for SODECOR BELGIUM NV. SODECOR BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SODECOR BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten SODECOR BELGIUM NV
Location of SODECOR BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of SODECOR BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SODECOR BELGIUM NV SODECOR BELGIUM NV: BOUCHERIE RICHIR | 'T HERT | Vanhecke Ronny | UNION | Cit茅 (La)

Other related companies as SODECOR BELGIUM NV: BOUCHERIE RICHIR | 'T HERT | Vanhecke Ronny | UNION | Cit茅 (La)

SODECOR BELGIUM NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SODECOR BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09182617187. Het bedrijf SODECOR BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 464 /B 1731 Zellik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 841,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. Lijst met producten zijn Stationery.
De hoofdactiviteit van SODECOR BELGIUM NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SODECOR BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SODECOR BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van SODECOR BELGIUM NV op de kaart.

SODECOR BELGIUM NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SODECOR BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE09182617187. The company SODECOR BELGIUM NV is located at the address: Brusselsesteenweg 464 /B 1731 Zellik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 841,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. List of products are Stationery.
The main activity of SODECOR BELGIUM NV is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SODECOR BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of SODECOR BELGIUM NV, open positions, location of SODECOR BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SODECOR BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SODECOR BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SODECOR BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SODECOR BELGIUM NV, employees, financial statistics.