LESAFFRE NV

Contactgegevens LESAFFRE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LESAFFRE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LESAFFRE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voorstraat 20 8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): 32.56 22 31 51 32.56 22 31 51

Fax (fax): 32.56 22 77 37 32.56 22 77 37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LESAFFRE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LESAFFRE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LESAFFRE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LESAFFRE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LESAFFRE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LESAFFRE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LESAFFRE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LESAFFRE NV
Products information LESAFFRE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08158691406
Ondernemingsnummer: 5610687255
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 193,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Stationery

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LESAFFRE NV
(Get full report from official database of BE for LESAFFRE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LESAFFRE NV
Addition kinds of activities for LESAFFRE NV

322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
09710202. Jacht, commercieel | Hunting, commercial
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
20410104. Durummeel | Durum flour
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
33660200. propellers | Propellers
39999926. Schilderinstrumenten | Painting instrument dials
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
72120104. Valet kleding dienst | Valet apparel service
79110204. Professionele dansschool | Professional dancing school

Werken bij LESAFFRE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LESAFFRE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LESAFFRE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LESAFFRE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

Zoek naar antwoorden van LESAFFRE NV in sociale netwerken
Look for responds of LESAFFRE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LESAFFRE NV. Laat een reactie achter voor LESAFFRE NV. LESAFFRE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LESAFFRE NV. Leave a respond for LESAFFRE NV. LESAFFRE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LESAFFRE NV op de google maps. Adres en contacten LESAFFRE NV
Location of LESAFFRE NV on the google maps. Address and contacts of LESAFFRE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LESAFFRE NV LESAFFRE NV: Draguez Tripels De Hault D | Deleenheer M | at & b NV | SANIFER | FUTUROSCOPE BELGIUM

Other related companies as LESAFFRE NV: Draguez Tripels De Hault D | Deleenheer M | at & b NV | SANIFER | FUTUROSCOPE BELGIUM

LESAFFRE NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LESAFFRE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08158691406. Het bedrijf LESAFFRE NV bevindt zich op het adres: Voorstraat 20 8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 193,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. Lijst met producten zijn Stationery.
De hoofdactiviteit van LESAFFRE NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LESAFFRE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LESAFFRE NV, openstaande posities, locatie van LESAFFRE NV op de kaart.

LESAFFRE NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LESAFFRE NV, company assigned to the tax number BE08158691406. The company LESAFFRE NV is located at the address: Voorstraat 20 8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 193,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. List of products are Stationery.
The main activity of LESAFFRE NV is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LESAFFRE NV is not available. You also can look at reviews of LESAFFRE NV, open positions, location of LESAFFRE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LESAFFRE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LESAFFRE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LESAFFRE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LESAFFRE NV, employees, financial statistics.