DEKENS WALLCOVERINGS NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • DEKENS WALLCOVERINGS NV
Private companiesWater Transportation • DEKENS WALLCOVERINGS NV

Contactgegevens DEKENS WALLCOVERINGS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEKENS WALLCOVERINGS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEKENS WALLCOVERINGS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krommebeekstr 11 8930 Menen, België

Telefoon (phone): 32.56 51 18 59 32.56 51 18 59

Fax (fax): 32.56 51 37 71 32.56 51 37 71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEKENS WALLCOVERINGS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEKENS WALLCOVERINGS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEKENS WALLCOVERINGS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEKENS WALLCOVERINGS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEKENS WALLCOVERINGS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEKENS WALLCOVERINGS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEKENS WALLCOVERINGS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEKENS WALLCOVERINGS NV
Products information DEKENS WALLCOVERINGS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01728942871
Ondernemingsnummer: 1534210205
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Wall coverings

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEKENS WALLCOVERINGS NV
(Get full report from official database of BE for DEKENS WALLCOVERINGS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEKENS WALLCOVERINGS NV
Addition kinds of activities for DEKENS WALLCOVERINGS NV

622100. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
753801. Motor reparatie | Engine repair
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
37320106. Tenders (kleine motorboten), bouw en reparatie | Tenders (small motor craft), building and repairing

Werken bij DEKENS WALLCOVERINGS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEKENS WALLCOVERINGS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEKENS WALLCOVERINGS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEKENS WALLCOVERINGS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Huishoudhulp (M/V) Sint-Andries/Sint-Michiels Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Sint Andries en Sint Michiels Brugge

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekdagen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van DEKENS WALLCOVERINGS NV in sociale netwerken
Look for responds of DEKENS WALLCOVERINGS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEKENS WALLCOVERINGS NV. Laat een reactie achter voor DEKENS WALLCOVERINGS NV. DEKENS WALLCOVERINGS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEKENS WALLCOVERINGS NV. Leave a respond for DEKENS WALLCOVERINGS NV. DEKENS WALLCOVERINGS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEKENS WALLCOVERINGS NV op de google maps. Adres en contacten DEKENS WALLCOVERINGS NV
Location of DEKENS WALLCOVERINGS NV on the google maps. Address and contacts of DEKENS WALLCOVERINGS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEKENS WALLCOVERINGS NV DEKENS WALLCOVERINGS NV: KRISTIN GALLET | GARAGE DESMADRYL | STOFFIJN E | ECOLE FONDAMENTALE | GARAGE INTERNAT. A.G.A.

Other related companies as DEKENS WALLCOVERINGS NV: KRISTIN GALLET | GARAGE DESMADRYL | STOFFIJN E | ECOLE FONDAMENTALE | GARAGE INTERNAT. A.G.A.

DEKENS WALLCOVERINGS NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEKENS WALLCOVERINGS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01728942871. Het bedrijf DEKENS WALLCOVERINGS NV bevindt zich op het adres: Krommebeekstr 11 8930 Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. Lijst met producten zijn Wall coverings.
De hoofdactiviteit van DEKENS WALLCOVERINGS NV is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEKENS WALLCOVERINGS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEKENS WALLCOVERINGS NV, openstaande posities, locatie van DEKENS WALLCOVERINGS NV op de kaart.

DEKENS WALLCOVERINGS NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEKENS WALLCOVERINGS NV, company assigned to the tax number BE01728942871. The company DEKENS WALLCOVERINGS NV is located at the address: Krommebeekstr 11 8930 Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. List of products are Wall coverings.
The main activity of DEKENS WALLCOVERINGS NV is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEKENS WALLCOVERINGS NV is not available. You also can look at reviews of DEKENS WALLCOVERINGS NV, open positions, location of DEKENS WALLCOVERINGS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEKENS WALLCOVERINGS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEKENS WALLCOVERINGS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEKENS WALLCOVERINGS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEKENS WALLCOVERINGS NV, employees, financial statistics.