DECOFRA NV

Contactgegevens DECOFRA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECOFRA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECOFRA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hengstenberg 111 3090 Overijse, België

Telefoon (phone): 32.26 87 59 58 32.26 87 59 58

Fax (fax): 32.10 24 23 96 32.10 24 23 96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECOFRA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECOFRA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECOFRA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECOFRA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECOFRA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECOFRA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECOFRA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECOFRA NV
Products information DECOFRA NV

BTW identificatienummer (tax): BE04816650390
Ondernemingsnummer: 3877044677
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Wallpaper

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECOFRA NV
(Get full report from official database of BE for DECOFRA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECOFRA NV
Addition kinds of activities for DECOFRA NV

145903. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
50859905. Gasapparatuur, onderdelen en benodigdheden | Gas equipment, parts and supplies
59630100. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales

Werken bij DECOFRA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECOFRA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECOFRA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECOFRA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van DECOFRA NV in sociale netwerken
Look for responds of DECOFRA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECOFRA NV. Laat een reactie achter voor DECOFRA NV. DECOFRA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECOFRA NV. Leave a respond for DECOFRA NV. DECOFRA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECOFRA NV op de google maps. Adres en contacten DECOFRA NV
Location of DECOFRA NV on the google maps. Address and contacts of DECOFRA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DECOFRA NV DECOFRA NV: COLIN MAILLARD | RENMANS | A.C.N.A.M. | A.M.F. Precisie | Molenaers Christophe

Other related companies as DECOFRA NV: COLIN MAILLARD | RENMANS | A.C.N.A.M. | A.M.F. Precisie | Molenaers Christophe

DECOFRA NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECOFRA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04816650390. Het bedrijf DECOFRA NV bevindt zich op het adres: Hengstenberg 111 3090 Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. Lijst met producten zijn Wallpaper.
De hoofdactiviteit van DECOFRA NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECOFRA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECOFRA NV, openstaande posities, locatie van DECOFRA NV op de kaart.

DECOFRA NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECOFRA NV, company assigned to the tax number BE04816650390. The company DECOFRA NV is located at the address: Hengstenberg 111 3090 Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. List of products are Wallpaper.
The main activity of DECOFRA NV is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DECOFRA NV is not available. You also can look at reviews of DECOFRA NV, open positions, location of DECOFRA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECOFRA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECOFRA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECOFRA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECOFRA NV, employees, financial statistics.