JOSE DEGRAEVE

Contactgegevens JOSE DEGRAEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE DEGRAEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE DEGRAEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MOLENSTRAAT 142; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56411224 (+32-56411224) 56411224 (+32-56411224)

Fax (fax): +32 (87) 562-34-78 +32 (87) 562-34-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE DEGRAEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE DEGRAEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE DEGRAEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE DEGRAEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE DEGRAEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE DEGRAEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE DEGRAEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE DEGRAEVE
Products information JOSE DEGRAEVE

BTW identificatienummer (tax): BE03293395996
Ondernemingsnummer: 2043975830
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JOSE DEGRAEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE DEGRAEVE
(Get full report from official database of BE for JOSE DEGRAEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE DEGRAEVE
Addition kinds of activities for JOSE DEGRAEVE

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
27540303. Speelkaarten: gravure printing | Playing cards: gravure printing
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
51310118. Textiel, geweven, nec | Textiles, woven, nec
59999920. Rots- en steenmonsters | Rock and stone specimens
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
80499907. Verloskundige | Midwife

Werken bij JOSE DEGRAEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE DEGRAEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE DEGRAEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE DEGRAEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van JOSE DEGRAEVE in sociale netwerken
Look for responds of JOSE DEGRAEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE DEGRAEVE. Laat een reactie achter voor JOSE DEGRAEVE. JOSE DEGRAEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE DEGRAEVE. Leave a respond for JOSE DEGRAEVE. JOSE DEGRAEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE DEGRAEVE op de google maps. Adres en contacten JOSE DEGRAEVE
Location of JOSE DEGRAEVE on the google maps. Address and contacts of JOSE DEGRAEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE DEGRAEVE JOSE DEGRAEVE: Drinks-Service/Van Baelen BVBA | Etcetera | Lesire A | PIZZA ARTE | S & T HARLEY - DAVIDSON

Other related companies as JOSE DEGRAEVE: Drinks-Service/Van Baelen BVBA | Etcetera | Lesire A | PIZZA ARTE | S & T HARLEY - DAVIDSON

JOSE DEGRAEVE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE DEGRAEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03293395996. Het bedrijf JOSE DEGRAEVE bevindt zich op het adres: GROTE MOLENSTRAAT 142; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in JOSE DEGRAEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSE DEGRAEVE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE DEGRAEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE DEGRAEVE, openstaande posities, locatie van JOSE DEGRAEVE op de kaart.

JOSE DEGRAEVE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE DEGRAEVE, company assigned to the tax number BE03293395996. The company JOSE DEGRAEVE is located at the address: GROTE MOLENSTRAAT 142; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh. Products created in JOSE DEGRAEVE were not found.
The main activity of JOSE DEGRAEVE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE DEGRAEVE is not available. You also can look at reviews of JOSE DEGRAEVE, open positions, location of JOSE DEGRAEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE DEGRAEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE DEGRAEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE DEGRAEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE DEGRAEVE, employees, financial statistics.