Geyskens-Bogaerts NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Geyskens-Bogaerts NV
Private companiesOil and Gas Extraction • Geyskens-Bogaerts NV

Contactgegevens Geyskens-Bogaerts NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geyskens-Bogaerts NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geyskens-Bogaerts NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Terbekstraat 16 3580 Beringen, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geyskens-Bogaerts NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geyskens-Bogaerts NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geyskens-Bogaerts NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geyskens-Bogaerts NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geyskens-Bogaerts NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geyskens-Bogaerts NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geyskens-Bogaerts NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geyskens-Bogaerts NV
Products information Geyskens-Bogaerts NV

BTW identificatienummer (tax): BE07741485595
Ondernemingsnummer: 1371337890
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Pancakes, ready-to-serve

Product categorie (product category): Pancakes, Ready-To-Serve

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geyskens-Bogaerts NV
(Get full report from official database of BE for Geyskens-Bogaerts NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geyskens-Bogaerts NV
Addition kinds of activities for Geyskens-Bogaerts NV

331208. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
22530304. Jogging en opwarming pakken, breien | Jogging and warm-up suits, knit
26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
38420415. Ondersteunt: buik, enkel, boog, kniekap, enz. | Supports: abdominal, ankle, arch, kneecap, etc.

Werken bij Geyskens-Bogaerts NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geyskens-Bogaerts NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geyskens-Bogaerts NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geyskens-Bogaerts NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

Zoek naar antwoorden van Geyskens-Bogaerts NV in sociale netwerken
Look for responds of Geyskens-Bogaerts NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geyskens-Bogaerts NV. Laat een reactie achter voor Geyskens-Bogaerts NV. Geyskens-Bogaerts NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geyskens-Bogaerts NV. Leave a respond for Geyskens-Bogaerts NV. Geyskens-Bogaerts NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geyskens-Bogaerts NV op de google maps. Adres en contacten Geyskens-Bogaerts NV
Location of Geyskens-Bogaerts NV on the google maps. Address and contacts of Geyskens-Bogaerts NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Geyskens-Bogaerts NV Geyskens-Bogaerts NV: SHOES IN THE BOX | ADVANCED & UNLIMITED | Solderie Sampa | CENTRE FONCIER | VIGNEE INVEST

Other related companies as Geyskens-Bogaerts NV: SHOES IN THE BOX | ADVANCED & UNLIMITED | Solderie Sampa | CENTRE FONCIER | VIGNEE INVEST

Geyskens-Bogaerts NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geyskens-Bogaerts NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741485595. Het bedrijf Geyskens-Bogaerts NV bevindt zich op het adres: Terbekstraat 16 3580 Beringen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pancakes, Ready-To-Serve. Lijst met producten zijn Pancakes, ready-to-serve.
De hoofdactiviteit van Geyskens-Bogaerts NV is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geyskens-Bogaerts NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geyskens-Bogaerts NV, openstaande posities, locatie van Geyskens-Bogaerts NV op de kaart.

Geyskens-Bogaerts NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geyskens-Bogaerts NV, company assigned to the tax number BE07741485595. The company Geyskens-Bogaerts NV is located at the address: Terbekstraat 16 3580 Beringen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pancakes, Ready-To-Serve. List of products are Pancakes, ready-to-serve.
The main activity of Geyskens-Bogaerts NV is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Geyskens-Bogaerts NV is not available. You also can look at reviews of Geyskens-Bogaerts NV, open positions, location of Geyskens-Bogaerts NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geyskens-Bogaerts NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geyskens-Bogaerts NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geyskens-Bogaerts NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geyskens-Bogaerts NV, employees, financial statistics.