Wilvia Woonwereld/Woonflair

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Wilvia Woonwereld/Woonflair
Private companiesTextile Mill Products • Wilvia Woonwereld/Woonflair

Contactgegevens Wilvia Woonwereld/Woonflair: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilvia Woonwereld/Woonflair: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilvia Woonwereld/Woonflair

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 347; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 21 19 03 (+32-051 21 19 03) 051 21 19 03 (+32-051 21 19 03)

Fax (fax): 051 22 80 97 (+32-051 22 80 97) 051 22 80 97 (+32-051 22 80 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilvia Woonwereld/Woonflair: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilvia Woonwereld/Woonflair"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilvia Woonwereld/Woonflair"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilvia Woonwereld/Woonflair, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilvia Woonwereld/Woonflair. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilvia Woonwereld/Woonflair, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilvia Woonwereld/Woonflair. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilvia Woonwereld/Woonflair
Products information Wilvia Woonwereld/Woonflair

BTW identificatienummer (tax): BE09265563964
Ondernemingsnummer: 7857940673
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Cork; Rugs & carpets - Retail; Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Parquets; Solar protection - Inside; Floor coverings - Retail; Wallpaper - Retail

Product categorie (product category): Paints, lacquers, enamels and varnishes - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilvia Woonwereld/Woonflair
(Get full report from official database of BE for Wilvia Woonwereld/Woonflair)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilvia Woonwereld/Woonflair
Addition kinds of activities for Wilvia Woonwereld/Woonflair

305201. Tuinslang | Rubber hose
32810301. Dimensiesteen voor gebouwen | Dimension stone for buildings
33219906. Spoorwielen en remschoenen, gietijzer | Railroad car wheels and brake shoes, cast iron
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
59999933. Glasvezelmaterialen, behalve isolatie | Fiberglass materials, except insulation
64110102. Onderwijsdiensten, verzekeringen | Education services, insurance
76990605. Scheepsboiler en tankreiniging en reparatie, aannemers | Ship boiler and tank cleaning and repair, contractors

Werken bij Wilvia Woonwereld/Woonflair: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilvia Woonwereld/Woonflair: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilvia Woonwereld/Woonflair. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilvia Woonwereld/Woonflair. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van Wilvia Woonwereld/Woonflair in sociale netwerken
Look for responds of Wilvia Woonwereld/Woonflair in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilvia Woonwereld/Woonflair. Laat een reactie achter voor Wilvia Woonwereld/Woonflair. Wilvia Woonwereld/Woonflair bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilvia Woonwereld/Woonflair. Leave a respond for Wilvia Woonwereld/Woonflair. Wilvia Woonwereld/Woonflair on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilvia Woonwereld/Woonflair op de google maps. Adres en contacten Wilvia Woonwereld/Woonflair
Location of Wilvia Woonwereld/Woonflair on the google maps. Address and contacts of Wilvia Woonwereld/Woonflair

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilvia Woonwereld/Woonflair Wilvia Woonwereld/Woonflair: MERKSEMSE TEGELHALLE | Roels B.V.B.A. | HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) | MICHEL LEBRUN | Kompass S.A.

Other related companies as Wilvia Woonwereld/Woonflair: MERKSEMSE TEGELHALLE | Roels B.V.B.A. | HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) | MICHEL LEBRUN | Kompass S.A.

Wilvia Woonwereld/Woonflair is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilvia Woonwereld/Woonflair, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09265563964. Het bedrijf Wilvia Woonwereld/Woonflair bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 347; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paints, lacquers, enamels and varnishes - Retail. Lijst met producten zijn Cork; Rugs & carpets - Retail; Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Parquets; Solar protection - Inside; Floor coverings - Retail; Wallpaper - Retail.
De hoofdactiviteit van Wilvia Woonwereld/Woonflair is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilvia Woonwereld/Woonflair is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilvia Woonwereld/Woonflair, openstaande posities, locatie van Wilvia Woonwereld/Woonflair op de kaart.

Wilvia Woonwereld/Woonflair is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilvia Woonwereld/Woonflair, company assigned to the tax number BE09265563964. The company Wilvia Woonwereld/Woonflair is located at the address: Meensesteenweg 347; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paints, lacquers, enamels and varnishes - Retail. List of products are Cork; Rugs & carpets - Retail; Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Parquets; Solar protection - Inside; Floor coverings - Retail; Wallpaper - Retail.
The main activity of Wilvia Woonwereld/Woonflair is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilvia Woonwereld/Woonflair is not available. You also can look at reviews of Wilvia Woonwereld/Woonflair, open positions, location of Wilvia Woonwereld/Woonflair on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilvia Woonwereld/Woonflair, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilvia Woonwereld/Woonflair, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilvia Woonwereld/Woonflair, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilvia Woonwereld/Woonflair, employees, financial statistics.