HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)
Private companiesTextile Mill Products • HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)

Contactgegevens HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.): address, phone, fax, email, website, opening hours

HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Paul Janson 92; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 92 31 11; 071 92 04 08; 071 92 05 50; 071 92 07 31; 071 92 13 11; 071 92 31 00 (+32-071 92 31 11; 071 92 04 08; 071 92 05 50; 071 92 07 31; 071 92 13 11; 071 92 31 00) 071 92 31 11; 071 92 04 08; 071 92 05 50; 071 92 07 31; 071 92 13 11; 071 92 31 00 (+32-071 92 31 11; 071 92 04 08; 071 92 05 50; 071 92 07 31; 071 92 13 11; 071 92 31 00)

Fax (fax): +32 (11) 724-43-53 +32 (11) 724-43-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)
Products information HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)

BTW identificatienummer (tax): BE01663299560
Ondernemingsnummer: 5802673339
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)
(Get full report from official database of BE for HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.))

Aanvulling soorten activiteiten voor HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)
Addition kinds of activities for HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)

223104. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
28920213. Nitrostarches (explosieve) | Nitrostarches (explosive)
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
78330000. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
96319907. Public utility commissie, overheid | Public utility commission, government

Werken bij HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Erpe-Mere (38u) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) in sociale netwerken
Look for responds of HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.). Laat een reactie achter voor HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.). HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.). Leave a respond for HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.). HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) op de google maps. Adres en contacten HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)
Location of HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) on the google maps. Address and contacts of HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.)

Andere gerelateerde bedrijven als come HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.): Fernand Michel Transports S.A. | BOULANGERIE PATISSERIE HOGGE | NICOLAY CHARLES SPRL | PARTI REFORMATEUR LIBERAL | Vincke.Th

Other related companies as HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.): Fernand Michel Transports S.A. | BOULANGERIE PATISSERIE HOGGE | NICOLAY CHARLES SPRL | PARTI REFORMATEUR LIBERAL | Vincke.Th

HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01663299560. Het bedrijf HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) bevindt zich op het adres: Boulevard Paul Janson 92; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), openstaande posities, locatie van HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) op de kaart.

HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), company assigned to the tax number BE01663299560. The company HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) is located at the address: Boulevard Paul Janson 92; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hospitals. Products created in HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) were not found.
The main activity of HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) is not available. You also can look at reviews of HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), open positions, location of HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOPITAL CIVIL DE CHARLEROI (I.S.P.P.C.), employees, financial statistics.