LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN
Private companiesMembership Organizations • LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN

Contactgegevens LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 4; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 40 45 (+32-011 68 40 45) 011 68 40 45 (+32-011 68 40 45)

Fax (fax): +32 (55) 497-68-91 +32 (55) 497-68-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN
Products information LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN

BTW identificatienummer (tax): BE09471282958
Ondernemingsnummer: 2690246582
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Wallpaper - Retail; Fabrics & silks - Retail

Product categorie (product category): Paints, lacquers, enamels and varnishes - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN
(Get full report from official database of BE for LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN
Addition kinds of activities for LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN

15220106. Multi-family woningbouw, nec | Multi-family dwelling construction, nec
17990609. Plastic muur tegel installatie | Plastic wall tile installation
24490000. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
26210802. Glaskruidpapier | Glassine wrapping paper
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
75399903. Brandstofsysteem reparatie, motorvoertuig | Fuel system repair, motor vehicle
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive
92210200. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional

Werken bij LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN in sociale netwerken
Look for responds of LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN. Laat een reactie achter voor LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN. LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN. Leave a respond for LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN. LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN op de google maps. Adres en contacten LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN
Location of LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN on the google maps. Address and contacts of LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN: COIFFURE CARINE | E.M.C. | DE CLERCQ GEBROEDERS | MICHELINE OSSIEUR | Cloodts M

Other related companies as LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN: COIFFURE CARINE | E.M.C. | DE CLERCQ GEBROEDERS | MICHELINE OSSIEUR | Cloodts M

LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09471282958. Het bedrijf LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN bevindt zich op het adres: Stationsstraat 4; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paints, lacquers, enamels and varnishes - Retail. Lijst met producten zijn Wallpaper - Retail; Fabrics & silks - Retail.
De hoofdactiviteit van LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, openstaande posities, locatie van LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN op de kaart.

LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, company assigned to the tax number BE09471282958. The company LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN is located at the address: Stationsstraat 4; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paints, lacquers, enamels and varnishes - Retail. List of products are Wallpaper - Retail; Fabrics & silks - Retail.
The main activity of LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN is not available. You also can look at reviews of LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, open positions, location of LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMBURGSE VERFBENODIGDHEDEN, employees, financial statistics.