Delva Shopping NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Delva Shopping NV
Private companiesInsurance Carriers • Delva Shopping NV

Contactgegevens Delva Shopping NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delva Shopping NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delva Shopping NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaaiplaats 5; 8630; Veurne, België

Telefoon (phone): 058 31 13 60 (+32-058 31 13 60) 058 31 13 60 (+32-058 31 13 60)

Fax (fax): 058 31 42 24 (+32-058 31 42 24) 058 31 42 24 (+32-058 31 42 24)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delva Shopping NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delva Shopping NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delva Shopping NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delva Shopping NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delva Shopping NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delva Shopping NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delva Shopping NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delva Shopping NV
Products information Delva Shopping NV

BTW identificatienummer (tax): BE01642150878
Ondernemingsnummer: 9361968994
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Do-it-yourself - Articles & materials; Electric supplies - Retail; Tools - General; Sanitary articles - Installation & Repair; Garden equipment; Heating (Central) - Installation; Electric contractors - Housewiring; Rental - Machines, apparatus & tools (Private use); Lawn mowers

Product categorie (product category): Paints, lacquers, enamels and varnishes - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delva Shopping NV
(Get full report from official database of BE for Delva Shopping NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delva Shopping NV
Addition kinds of activities for Delva Shopping NV

3161. Bagage | Luggage
3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
20389906. Pizza, bevroren | Pizza, frozen
35679900. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij Delva Shopping NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delva Shopping NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delva Shopping NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delva Shopping NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

Zoek naar antwoorden van Delva Shopping NV in sociale netwerken
Look for responds of Delva Shopping NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delva Shopping NV. Laat een reactie achter voor Delva Shopping NV. Delva Shopping NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delva Shopping NV. Leave a respond for Delva Shopping NV. Delva Shopping NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delva Shopping NV op de google maps. Adres en contacten Delva Shopping NV
Location of Delva Shopping NV on the google maps. Address and contacts of Delva Shopping NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Delva Shopping NV Delva Shopping NV: ALGEMENE ANTWERPSE DAKWERKEN | COIFFURE YVETTE | Hova-Vee BVBA | J.L. BURLION | Hessens L

Other related companies as Delva Shopping NV: ALGEMENE ANTWERPSE DAKWERKEN | COIFFURE YVETTE | Hova-Vee BVBA | J.L. BURLION | Hessens L

Delva Shopping NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delva Shopping NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01642150878. Het bedrijf Delva Shopping NV bevindt zich op het adres: Kaaiplaats 5; 8630; Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paints, lacquers, enamels and varnishes - Retail. Lijst met producten zijn Do-it-yourself - Articles & materials; Electric supplies - Retail; Tools - General; Sanitary articles - Installation & Repair; Garden equipment; Heating (Central) - Installation; Electric contractors - Housewiring; Rental - Machines, apparatus & tools (Private use); Lawn mowers.
De hoofdactiviteit van Delva Shopping NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delva Shopping NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delva Shopping NV, openstaande posities, locatie van Delva Shopping NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delva Shopping NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delva Shopping NV, company assigned to the tax number BE01642150878. The company Delva Shopping NV is located at the address: Kaaiplaats 5; 8630; Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paints, lacquers, enamels and varnishes - Retail. List of products are Do-it-yourself - Articles & materials; Electric supplies - Retail; Tools - General; Sanitary articles - Installation & Repair; Garden equipment; Heating (Central) - Installation; Electric contractors - Housewiring; Rental - Machines, apparatus & tools (Private use); Lawn mowers.
The main activity of Delva Shopping NV is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Delva Shopping NV is not available. You also can look at reviews of Delva Shopping NV, open positions, location of Delva Shopping NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delva Shopping NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delva Shopping NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delva Shopping NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delva Shopping NV, employees, financial statistics.