WELLENS FRANCOIS

Contactgegevens WELLENS FRANCOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WELLENS FRANCOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WELLENS FRANCOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongersesteenweg 124; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 67 47 41; 0475 57 92 09 (+32-011 67 47 41; 0475 57 92 09) 011 67 47 41; 0475 57 92 09 (+32-011 67 47 41; 0475 57 92 09)

Fax (fax): 011 67 47 41 (+32-011 67 47 41) 011 67 47 41 (+32-011 67 47 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WELLENS FRANCOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WELLENS FRANCOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WELLENS FRANCOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WELLENS FRANCOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WELLENS FRANCOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WELLENS FRANCOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WELLENS FRANCOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WELLENS FRANCOIS
Products information WELLENS FRANCOIS

BTW identificatienummer (tax): BE01158203125
Ondernemingsnummer: 6186370849
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in WELLENS FRANCOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WELLENS FRANCOIS
(Get full report from official database of BE for WELLENS FRANCOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WELLENS FRANCOIS
Addition kinds of activities for WELLENS FRANCOIS

241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
601199. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
35590603. Ovens, timmerhout | Kilns, lumber
50910602. Fiets banden en buizen | Bicycle tires and tubes
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
73239901. Commercieel (Mercantile) Credit Reporting Bureau | Commercial (mercantile) credit reporting bureau

Werken bij WELLENS FRANCOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WELLENS FRANCOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WELLENS FRANCOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WELLENS FRANCOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van WELLENS FRANCOIS in sociale netwerken
Look for responds of WELLENS FRANCOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WELLENS FRANCOIS. Laat een reactie achter voor WELLENS FRANCOIS. WELLENS FRANCOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WELLENS FRANCOIS. Leave a respond for WELLENS FRANCOIS. WELLENS FRANCOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WELLENS FRANCOIS op de google maps. Adres en contacten WELLENS FRANCOIS
Location of WELLENS FRANCOIS on the google maps. Address and contacts of WELLENS FRANCOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come WELLENS FRANCOIS WELLENS FRANCOIS: MAISON DE REPOS DU VAL DES FLEURS AG | HUYGHE | GARAGE L?OCCASION | Tess Krediet | DE KEMPENEER H.F.W NV

Other related companies as WELLENS FRANCOIS: MAISON DE REPOS DU VAL DES FLEURS AG | HUYGHE | GARAGE L?OCCASION | Tess Krediet | DE KEMPENEER H.F.W NV

WELLENS FRANCOIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WELLENS FRANCOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01158203125. Het bedrijf WELLENS FRANCOIS bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 124; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in WELLENS FRANCOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WELLENS FRANCOIS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WELLENS FRANCOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WELLENS FRANCOIS, openstaande posities, locatie van WELLENS FRANCOIS op de kaart.

WELLENS FRANCOIS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WELLENS FRANCOIS, company assigned to the tax number BE01158203125. The company WELLENS FRANCOIS is located at the address: Tongersesteenweg 124; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in WELLENS FRANCOIS were not found.
The main activity of WELLENS FRANCOIS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WELLENS FRANCOIS is not available. You also can look at reviews of WELLENS FRANCOIS, open positions, location of WELLENS FRANCOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WELLENS FRANCOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WELLENS FRANCOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WELLENS FRANCOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WELLENS FRANCOIS, employees, financial statistics.