FLCOUTURE HELENE SPRL

Contactgegevens FLCOUTURE HELENE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOUTURE HELENE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOUTURE HELENE SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Bara 75 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-24-39-04 32-25-24-39-04

Fax (fax): +32 (87) 437-61-38 +32 (87) 437-61-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOUTURE HELENE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOUTURE HELENE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOUTURE HELENE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOUTURE HELENE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOUTURE HELENE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOUTURE HELENE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOUTURE HELENE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOUTURE HELENE SPRL
Products information FLCOUTURE HELENE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07987304687
Ondernemingsnummer: 9675628662
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLCOUTURE HELENE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOUTURE HELENE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLCOUTURE HELENE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOUTURE HELENE SPRL
Addition kinds of activities for FLCOUTURE HELENE SPRL

704100. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
14999908. Grafietwinning | Graphite mining
22840202. Zijden draad | Silk thread
28690315. Stearzuurzouten | Stearic acid salts
57199903. Borstels | Brushes
76990902. Biljart reparatie | Billiard table repair
91210101. Congres | Congress

Werken bij FLCOUTURE HELENE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOUTURE HELENE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOUTURE HELENE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOUTURE HELENE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

Zoek naar antwoorden van FLCOUTURE HELENE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLCOUTURE HELENE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOUTURE HELENE SPRL. Laat een reactie achter voor FLCOUTURE HELENE SPRL. FLCOUTURE HELENE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOUTURE HELENE SPRL. Leave a respond for FLCOUTURE HELENE SPRL. FLCOUTURE HELENE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOUTURE HELENE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLCOUTURE HELENE SPRL
Location of FLCOUTURE HELENE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLCOUTURE HELENE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOUTURE HELENE SPRL FLCOUTURE HELENE SPRL: LANDBOUWKREDIET | Pacha | Glanzer NV | CREYF?S INTERIM | Asfaltwerken Vanlerberghe-Dhondt

Other related companies as FLCOUTURE HELENE SPRL: LANDBOUWKREDIET | Pacha | Glanzer NV | CREYF?S INTERIM | Asfaltwerken Vanlerberghe-Dhondt

FLCOUTURE HELENE SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOUTURE HELENE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07987304687. Het bedrijf FLCOUTURE HELENE SPRL bevindt zich op het adres: R. Bara 75 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLCOUTURE HELENE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOUTURE HELENE SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOUTURE HELENE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOUTURE HELENE SPRL, openstaande posities, locatie van FLCOUTURE HELENE SPRL op de kaart.

FLCOUTURE HELENE SPRL is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCOUTURE HELENE SPRL, company assigned to the tax number BE07987304687. The company FLCOUTURE HELENE SPRL is located at the address: R. Bara 75 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLCOUTURE HELENE SPRL were not found.
The main activity of FLCOUTURE HELENE SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOUTURE HELENE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLCOUTURE HELENE SPRL, open positions, location of FLCOUTURE HELENE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOUTURE HELENE SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOUTURE HELENE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOUTURE HELENE SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOUTURE HELENE SPRL, employees, financial statistics.