ZIMMER PHILIPPE

Contactgegevens ZIMMER PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZIMMER PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZIMMER PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PAIX 17; 6791; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63386728 (+32-63386728) 63386728 (+32-63386728)

Fax (fax): +32 (63) 413-80-58 +32 (63) 413-80-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZIMMER PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZIMMER PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZIMMER PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZIMMER PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZIMMER PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZIMMER PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZIMMER PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZIMMER PHILIPPE
Products information ZIMMER PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE04297821044
Ondernemingsnummer: 4701843261
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ZIMMER PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZIMMER PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for ZIMMER PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZIMMER PHILIPPE
Addition kinds of activities for ZIMMER PHILIPPE

3315. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
348999. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
22580100. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
35550300. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
36999901. Reinigingsapparatuur, ultrasone, behalve medische en tandheelkundige | Cleaning equipment, ultrasonic, except medical and dental

Werken bij ZIMMER PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZIMMER PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZIMMER PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZIMMER PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van ZIMMER PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of ZIMMER PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZIMMER PHILIPPE. Laat een reactie achter voor ZIMMER PHILIPPE. ZIMMER PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZIMMER PHILIPPE. Leave a respond for ZIMMER PHILIPPE. ZIMMER PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZIMMER PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten ZIMMER PHILIPPE
Location of ZIMMER PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of ZIMMER PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come ZIMMER PHILIPPE ZIMMER PHILIPPE: RESTAURANT LA KASBAH | RAF VERBOVEN | Vabor NV | Coessens B | KREFIBEL

Other related companies as ZIMMER PHILIPPE: RESTAURANT LA KASBAH | RAF VERBOVEN | Vabor NV | Coessens B | KREFIBEL

ZIMMER PHILIPPE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZIMMER PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297821044. Het bedrijf ZIMMER PHILIPPE bevindt zich op het adres: RUE DE LA PAIX 17; 6791; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in ZIMMER PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZIMMER PHILIPPE is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZIMMER PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZIMMER PHILIPPE, openstaande posities, locatie van ZIMMER PHILIPPE op de kaart.

ZIMMER PHILIPPE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZIMMER PHILIPPE, company assigned to the tax number BE04297821044. The company ZIMMER PHILIPPE is located at the address: RUE DE LA PAIX 17; 6791; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in ZIMMER PHILIPPE were not found.
The main activity of ZIMMER PHILIPPE is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZIMMER PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of ZIMMER PHILIPPE, open positions, location of ZIMMER PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZIMMER PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZIMMER PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZIMMER PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZIMMER PHILIPPE, employees, financial statistics.