v-EXPRESSIONS

Contactgegevens v-EXPRESSIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data v-EXPRESSIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

v-EXPRESSIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herenthoutseweg 243; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 0476 72 97 12 (+32-0476 72 97 12) 0476 72 97 12 (+32-0476 72 97 12)

Fax (fax): 014 72 45 84 (+32-014 72 45 84) 014 72 45 84 (+32-014 72 45 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) v-EXPRESSIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "v-EXPRESSIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "v-EXPRESSIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van v-EXPRESSIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen v-EXPRESSIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of v-EXPRESSIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees v-EXPRESSIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti v-EXPRESSIONS
Products information v-EXPRESSIONS

BTW identificatienummer (tax): BE06657684326
Ondernemingsnummer: 3423034667
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Wall paintings

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor v-EXPRESSIONS
(Get full report from official database of BE for v-EXPRESSIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor v-EXPRESSIONS
Addition kinds of activities for v-EXPRESSIONS

357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
30110303. Uitputtende, continue lengtes: rubber, met metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, with metal core
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems

Werken bij v-EXPRESSIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in v-EXPRESSIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor v-EXPRESSIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for v-EXPRESSIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van v-EXPRESSIONS in sociale netwerken
Look for responds of v-EXPRESSIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor v-EXPRESSIONS. Laat een reactie achter voor v-EXPRESSIONS. v-EXPRESSIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for v-EXPRESSIONS. Leave a respond for v-EXPRESSIONS. v-EXPRESSIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie v-EXPRESSIONS op de google maps. Adres en contacten v-EXPRESSIONS
Location of v-EXPRESSIONS on the google maps. Address and contacts of v-EXPRESSIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come v-EXPRESSIONS v-EXPRESSIONS: Koninklijk Kano Verbond | L. HIRSCH | VAN ASTEN ERWIN | HYCLONE EUROPE | ?T PRIMEURTJE

Other related companies as v-EXPRESSIONS: Koninklijk Kano Verbond | L. HIRSCH | VAN ASTEN ERWIN | HYCLONE EUROPE | ?T PRIMEURTJE

v-EXPRESSIONS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is v-EXPRESSIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06657684326. Het bedrijf v-EXPRESSIONS bevindt zich op het adres: Herenthoutseweg 243; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Wall paintings.
De hoofdactiviteit van v-EXPRESSIONS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van v-EXPRESSIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van v-EXPRESSIONS, openstaande posities, locatie van v-EXPRESSIONS op de kaart.

v-EXPRESSIONS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is v-EXPRESSIONS, company assigned to the tax number BE06657684326. The company v-EXPRESSIONS is located at the address: Herenthoutseweg 243; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. List of products are Wall paintings.
The main activity of v-EXPRESSIONS is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of v-EXPRESSIONS is not available. You also can look at reviews of v-EXPRESSIONS, open positions, location of v-EXPRESSIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over v-EXPRESSIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf v-EXPRESSIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about v-EXPRESSIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company v-EXPRESSIONS, employees, financial statistics.