RENO-SPAN-DECOR

Contactgegevens RENO-SPAN-DECOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENO-SPAN-DECOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENO-SPAN-DECOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 572; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 31 10 06; 011 59 27 30 (+32-011 31 10 06; 011 59 27 30) 011 31 10 06; 011 59 27 30 (+32-011 31 10 06; 011 59 27 30)

Fax (fax): 011 31 10 06 (+32-011 31 10 06) 011 31 10 06 (+32-011 31 10 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENO-SPAN-DECOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENO-SPAN-DECOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENO-SPAN-DECOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENO-SPAN-DECOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENO-SPAN-DECOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENO-SPAN-DECOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENO-SPAN-DECOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENO-SPAN-DECOR
Products information RENO-SPAN-DECOR

BTW identificatienummer (tax): BE06598907470
Ondernemingsnummer: 7470947265
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Ceilings

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENO-SPAN-DECOR
(Get full report from official database of BE for RENO-SPAN-DECOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENO-SPAN-DECOR
Addition kinds of activities for RENO-SPAN-DECOR

864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
922300. Correctionele instellingen | Correctional institutions
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
36410205. Lampen, insect: elektrisch | Lamps, insect: electric
50510405. Tin en tin basismetalen, vormen, formulieren, enz., Nec | Tin and tin base metals, shapes, forms, etc., nec
79110000. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
79990202. Golf driving range | Golf driving range

Werken bij RENO-SPAN-DECOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENO-SPAN-DECOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENO-SPAN-DECOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENO-SPAN-DECOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Flexijob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van RENO-SPAN-DECOR in sociale netwerken
Look for responds of RENO-SPAN-DECOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENO-SPAN-DECOR. Laat een reactie achter voor RENO-SPAN-DECOR. RENO-SPAN-DECOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENO-SPAN-DECOR. Leave a respond for RENO-SPAN-DECOR. RENO-SPAN-DECOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENO-SPAN-DECOR op de google maps. Adres en contacten RENO-SPAN-DECOR
Location of RENO-SPAN-DECOR on the google maps. Address and contacts of RENO-SPAN-DECOR

Andere gerelateerde bedrijven als come RENO-SPAN-DECOR RENO-SPAN-DECOR: FLTHE SLEEPING SOCIETY NV | RESTAURANT DE LA GRAND'PLACE | MARC NUYENS | JACQUES MABILLE | Plaza

Other related companies as RENO-SPAN-DECOR: FLTHE SLEEPING SOCIETY NV | RESTAURANT DE LA GRAND'PLACE | MARC NUYENS | JACQUES MABILLE | Plaza

RENO-SPAN-DECOR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENO-SPAN-DECOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06598907470. Het bedrijf RENO-SPAN-DECOR bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 572; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Ceilings.
De hoofdactiviteit van RENO-SPAN-DECOR is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENO-SPAN-DECOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENO-SPAN-DECOR, openstaande posities, locatie van RENO-SPAN-DECOR op de kaart.

RENO-SPAN-DECOR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENO-SPAN-DECOR, company assigned to the tax number BE06598907470. The company RENO-SPAN-DECOR is located at the address: Sint-Truidersteenweg 572; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. List of products are Ceilings.
The main activity of RENO-SPAN-DECOR is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENO-SPAN-DECOR is not available. You also can look at reviews of RENO-SPAN-DECOR, open positions, location of RENO-SPAN-DECOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENO-SPAN-DECOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENO-SPAN-DECOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENO-SPAN-DECOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENO-SPAN-DECOR, employees, financial statistics.