VERGEET-MIJ-NIETJE

Contactgegevens VERGEET-MIJ-NIETJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERGEET-MIJ-NIETJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERGEET-MIJ-NIETJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS VAN DER STEENSTRAAT 2; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25320664 (+32-25320664) 25320664 (+32-25320664)

Fax (fax): +32 (69) 777-60-94 +32 (69) 777-60-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERGEET-MIJ-NIETJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERGEET-MIJ-NIETJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERGEET-MIJ-NIETJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERGEET-MIJ-NIETJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERGEET-MIJ-NIETJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERGEET-MIJ-NIETJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERGEET-MIJ-NIETJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERGEET-MIJ-NIETJE
Products information VERGEET-MIJ-NIETJE

BTW identificatienummer (tax): BE08136444091
Ondernemingsnummer: 5965270996
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VERGEET-MIJ-NIETJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERGEET-MIJ-NIETJE
(Get full report from official database of BE for VERGEET-MIJ-NIETJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERGEET-MIJ-NIETJE
Addition kinds of activities for VERGEET-MIJ-NIETJE

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
512202. Toiletartikelen | Toiletries
793399. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
57129905. Buiten- en tuinmeubilair | Outdoor and garden furniture

Werken bij VERGEET-MIJ-NIETJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERGEET-MIJ-NIETJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERGEET-MIJ-NIETJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERGEET-MIJ-NIETJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Bekister met ervaring (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U hebt reeds een aantal jaar ervaring als bekister en een stabiel werkverleden. Zwaar werk schrikt u niet af.

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van VERGEET-MIJ-NIETJE in sociale netwerken
Look for responds of VERGEET-MIJ-NIETJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERGEET-MIJ-NIETJE. Laat een reactie achter voor VERGEET-MIJ-NIETJE. VERGEET-MIJ-NIETJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERGEET-MIJ-NIETJE. Leave a respond for VERGEET-MIJ-NIETJE. VERGEET-MIJ-NIETJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERGEET-MIJ-NIETJE op de google maps. Adres en contacten VERGEET-MIJ-NIETJE
Location of VERGEET-MIJ-NIETJE on the google maps. Address and contacts of VERGEET-MIJ-NIETJE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERGEET-MIJ-NIETJE VERGEET-MIJ-NIETJE: De Keuster Menuiserie | F.C. TURKSE RANGERS | Jice Consulting | Renault-Jonniaux (Garage) | TOP CAR LOCATION

Other related companies as VERGEET-MIJ-NIETJE: De Keuster Menuiserie | F.C. TURKSE RANGERS | Jice Consulting | Renault-Jonniaux (Garage) | TOP CAR LOCATION

VERGEET-MIJ-NIETJE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERGEET-MIJ-NIETJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08136444091. Het bedrijf VERGEET-MIJ-NIETJE bevindt zich op het adres: FRANS VAN DER STEENSTRAAT 2; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in VERGEET-MIJ-NIETJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERGEET-MIJ-NIETJE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERGEET-MIJ-NIETJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERGEET-MIJ-NIETJE, openstaande posities, locatie van VERGEET-MIJ-NIETJE op de kaart.

VERGEET-MIJ-NIETJE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERGEET-MIJ-NIETJE, company assigned to the tax number BE08136444091. The company VERGEET-MIJ-NIETJE is located at the address: FRANS VAN DER STEENSTRAAT 2; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. Products created in VERGEET-MIJ-NIETJE were not found.
The main activity of VERGEET-MIJ-NIETJE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERGEET-MIJ-NIETJE is not available. You also can look at reviews of VERGEET-MIJ-NIETJE, open positions, location of VERGEET-MIJ-NIETJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERGEET-MIJ-NIETJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERGEET-MIJ-NIETJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERGEET-MIJ-NIETJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERGEET-MIJ-NIETJE, employees, financial statistics.