Muziek R

Contactgegevens Muziek R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Muziek R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Muziek R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graaf Lodewijk Plein 21; 3840; Borgloon, België

Telefoon (phone): 012 23 32 90 (+32-012 23 32 90) 012 23 32 90 (+32-012 23 32 90)

Fax (fax): +32 (87) 335-41-53 +32 (87) 335-41-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Muziek R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Muziek R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Muziek R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Muziek R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Muziek R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Muziek R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Muziek R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Muziek R
Products information Muziek R

BTW identificatienummer (tax): BE08328430175
Ondernemingsnummer: 1238677978
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Muziek R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Muziek R
(Get full report from official database of BE for Muziek R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Muziek R
Addition kinds of activities for Muziek R

3399. Primaire metalen producten | Primary metal products
7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
44990201. Bootschoonmaak | Boat cleaning
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation
94319900. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec

Werken bij Muziek R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Muziek R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Muziek R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Muziek R. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

Zoek naar antwoorden van Muziek R in sociale netwerken
Look for responds of Muziek R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Muziek R. Laat een reactie achter voor Muziek R. Muziek R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Muziek R. Leave a respond for Muziek R. Muziek R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Muziek R op de google maps. Adres en contacten Muziek R
Location of Muziek R on the google maps. Address and contacts of Muziek R

Andere gerelateerde bedrijven als come Muziek R Muziek R: PAQUES NEUF & OCCAS SA | Servaes L-A A Steegmans | Piette scris | PIERRE LEGRAIN | Reynders V

Other related companies as Muziek R: PAQUES NEUF & OCCAS SA | Servaes L-A A Steegmans | Piette scris | PIERRE LEGRAIN | Reynders V

Muziek R is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Muziek R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08328430175. Het bedrijf Muziek R bevindt zich op het adres: Graaf Lodewijk Plein 21; 3840; Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 588,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Muziek R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Muziek R is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Muziek R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Muziek R, openstaande posities, locatie van Muziek R op de kaart.

Muziek R is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Muziek R, company assigned to the tax number BE08328430175. The company Muziek R is located at the address: Graaf Lodewijk Plein 21; 3840; Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 588,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Muziek R were not found.
The main activity of Muziek R is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Muziek R is not available. You also can look at reviews of Muziek R, open positions, location of Muziek R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Muziek R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Muziek R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Muziek R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Muziek R, employees, financial statistics.