Servaes L-A A Steegmans

Contactgegevens Servaes L-A A Steegmans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Servaes L-A A Steegmans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Servaes L-A A Steegmans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Maurice Maeterlinck 73; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 241 11 33; 0475 69 90 45 (+32-02 241 11 33; 0475 69 90 45) 02 241 11 33; 0475 69 90 45 (+32-02 241 11 33; 0475 69 90 45)

Fax (fax): 02 245 05 76 (+32-02 245 05 76) 02 245 05 76 (+32-02 245 05 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Servaes L-A A Steegmans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Servaes L-A A Steegmans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Servaes L-A A Steegmans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Servaes L-A A Steegmans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Servaes L-A A Steegmans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Servaes L-A A Steegmans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Servaes L-A A Steegmans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Servaes L-A A Steegmans
Products information Servaes L-A A Steegmans

BTW identificatienummer (tax): BE02253265380
Ondernemingsnummer: 7732971191
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Servaes L-A A Steegmans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Servaes L-A A Steegmans
(Get full report from official database of BE for Servaes L-A A Steegmans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Servaes L-A A Steegmans
Addition kinds of activities for Servaes L-A A Steegmans

20350109. Spreads, knoflook | Spreads, garlic
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
38610400. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
50850702. Industriële naaigaren | Industrial sewing thread
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij Servaes L-A A Steegmans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Servaes L-A A Steegmans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Servaes L-A A Steegmans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Servaes L-A A Steegmans. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

 • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

 • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

 • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

 • bottelaar M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Jobstudent (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

 • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

  Type: Vaste Job

  Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

 • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

Zoek naar antwoorden van Servaes L-A A Steegmans in sociale netwerken
Look for responds of Servaes L-A A Steegmans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Servaes L-A A Steegmans. Laat een reactie achter voor Servaes L-A A Steegmans. Servaes L-A A Steegmans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Servaes L-A A Steegmans. Leave a respond for Servaes L-A A Steegmans. Servaes L-A A Steegmans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Servaes L-A A Steegmans op de google maps. Adres en contacten Servaes L-A A Steegmans
Location of Servaes L-A A Steegmans on the google maps. Address and contacts of Servaes L-A A Steegmans

Andere gerelateerde bedrijven als come Servaes L-A A Steegmans Servaes L-A A Steegmans: FLFUN NV | MAISON LECLERCQ | Willems E | Exerg Panneaux Solaires | STEFAN CORBANIE

Other related companies as Servaes L-A A Steegmans: FLFUN NV | MAISON LECLERCQ | Willems E | Exerg Panneaux Solaires | STEFAN CORBANIE

Servaes L-A A Steegmans is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Servaes L-A A Steegmans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02253265380. Het bedrijf Servaes L-A A Steegmans bevindt zich op het adres: Avenue Maurice Maeterlinck 73; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 852,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Servaes L-A A Steegmans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Servaes L-A A Steegmans is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Servaes L-A A Steegmans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Servaes L-A A Steegmans, openstaande posities, locatie van Servaes L-A A Steegmans op de kaart.

Servaes L-A A Steegmans is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Servaes L-A A Steegmans, company assigned to the tax number BE02253265380. The company Servaes L-A A Steegmans is located at the address: Avenue Maurice Maeterlinck 73; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 852,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Servaes L-A A Steegmans were not found.
The main activity of Servaes L-A A Steegmans is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Servaes L-A A Steegmans is not available. You also can look at reviews of Servaes L-A A Steegmans, open positions, location of Servaes L-A A Steegmans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Servaes L-A A Steegmans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Servaes L-A A Steegmans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Servaes L-A A Steegmans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Servaes L-A A Steegmans, employees, financial statistics.