L'Unique P猫re & Fils SPRL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • L'Unique P猫re & Fils SPRL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • L'Unique P猫re & Fils SPRL

Contactgegevens L'Unique P猫re & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'Unique P猫re & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'Unique P猫re & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Bruy猫res 210K; 7034; Mons (Obourg), België

Telefoon (phone): 0475 86 55 34 (+32-0475 86 55 34) 0475 86 55 34 (+32-0475 86 55 34)

Fax (fax): +32 (67) 767-89-38 +32 (67) 767-89-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'Unique P猫re & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'Unique P猫re & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'Unique P猫re & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'Unique P猫re & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'Unique P猫re & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'Unique P猫re & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'Unique P猫re & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'Unique P猫re & Fils SPRL
Products information L'Unique P猫re & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06141326904
Ondernemingsnummer: 9208435058
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 652,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in L'Unique P猫re & Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'Unique P猫re & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for L'Unique P猫re & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'Unique P猫re & Fils SPRL
Addition kinds of activities for L'Unique P猫re & Fils SPRL

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
737302. System integratie diensten | Systems integration services
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
38210302. Drogers, laboratorium | Dryers, laboratory
80629907. Ziekenhuis, ama goedgekeurd verblijf | Hospital, ama approved residency

Werken bij L'Unique P猫re & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'Unique P猫re & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'Unique P猫re & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'Unique P猫re & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van L'Unique P猫re & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of L'Unique P猫re & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'Unique P猫re & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor L'Unique P猫re & Fils SPRL. L'Unique P猫re & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'Unique P猫re & Fils SPRL. Leave a respond for L'Unique P猫re & Fils SPRL. L'Unique P猫re & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'Unique P猫re & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten L'Unique P猫re & Fils SPRL
Location of L'Unique P猫re & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of L'Unique P猫re & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come L'Unique P猫re & Fils SPRL L'Unique P猫re & Fils SPRL: KBC | ANHYP | ALGEMEEN BOUWBEDRIJF VENNEMAN | LIGIER GARAGE/LIPS A | TER DELFT

Other related companies as L'Unique P猫re & Fils SPRL: KBC | ANHYP | ALGEMEEN BOUWBEDRIJF VENNEMAN | LIGIER GARAGE/LIPS A | TER DELFT

L'Unique P猫re & Fils SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'Unique P猫re & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06141326904. Het bedrijf L'Unique P猫re & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Bruy猫res 210K; 7034; Mons (Obourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 652,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in L'Unique P猫re & Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'Unique P猫re & Fils SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'Unique P猫re & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'Unique P猫re & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van L'Unique P猫re & Fils SPRL op de kaart.

L'Unique P猫re & Fils SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'Unique P猫re & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE06141326904. The company L'Unique P猫re & Fils SPRL is located at the address: Rue des Bruy猫res 210K; 7034; Mons (Obourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 652,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in L'Unique P猫re & Fils SPRL were not found.
The main activity of L'Unique P猫re & Fils SPRL is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of L'Unique P猫re & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of L'Unique P猫re & Fils SPRL, open positions, location of L'Unique P猫re & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'Unique P猫re & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'Unique P猫re & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'Unique P猫re & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'Unique P猫re & Fils SPRL, employees, financial statistics.