LIGIER GARAGE/LIPS A

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • LIGIER GARAGE/LIPS A
Private companiesGeneral Merchandise Stores • LIGIER GARAGE/LIPS A

Contactgegevens LIGIER GARAGE/LIPS A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIGIER GARAGE/LIPS A: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIGIER GARAGE/LIPS A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Deinze 106; 9880; Aalter, België

Telefoon (phone): 09 374 77 20 (+32-09 374 77 20) 09 374 77 20 (+32-09 374 77 20)

Fax (fax): +32 (10) 256-42-77 +32 (10) 256-42-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIGIER GARAGE/LIPS A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIGIER GARAGE/LIPS A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIGIER GARAGE/LIPS A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIGIER GARAGE/LIPS A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIGIER GARAGE/LIPS A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIGIER GARAGE/LIPS A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIGIER GARAGE/LIPS A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIGIER GARAGE/LIPS A
Products information LIGIER GARAGE/LIPS A

BTW identificatienummer (tax): BE03030548095
Ondernemingsnummer: 2566650390
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LIGIER GARAGE/LIPS A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIGIER GARAGE/LIPS A
(Get full report from official database of BE for LIGIER GARAGE/LIPS A)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIGIER GARAGE/LIPS A
Addition kinds of activities for LIGIER GARAGE/LIPS A

2371. Bontgoederen | Fur goods
26790701. Gebouw papier, gelamineerd: gemaakt van aangekocht materiaal | Building paper, laminated: made from purchased material
34630202. Ordnance smeedstukken, nonferrous | Ordnance forgings, nonferrous
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
35699906. Centrifugale reinigers | Centrifugal purifiers

Werken bij LIGIER GARAGE/LIPS A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIGIER GARAGE/LIPS A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIGIER GARAGE/LIPS A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIGIER GARAGE/LIPS A. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van LIGIER GARAGE/LIPS A in sociale netwerken
Look for responds of LIGIER GARAGE/LIPS A in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIGIER GARAGE/LIPS A. Laat een reactie achter voor LIGIER GARAGE/LIPS A. LIGIER GARAGE/LIPS A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIGIER GARAGE/LIPS A. Leave a respond for LIGIER GARAGE/LIPS A. LIGIER GARAGE/LIPS A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIGIER GARAGE/LIPS A op de google maps. Adres en contacten LIGIER GARAGE/LIPS A
Location of LIGIER GARAGE/LIPS A on the google maps. Address and contacts of LIGIER GARAGE/LIPS A

Andere gerelateerde bedrijven als come LIGIER GARAGE/LIPS A LIGIER GARAGE/LIPS A: Hondenpaleis ('t) | ROBERTO COIFFURE | SUPERCONFEX | TOUT POUR L'ENFANT | KAROLIEN LYSENS

Other related companies as LIGIER GARAGE/LIPS A: Hondenpaleis ('t) | ROBERTO COIFFURE | SUPERCONFEX | TOUT POUR L'ENFANT | KAROLIEN LYSENS

LIGIER GARAGE/LIPS A is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIGIER GARAGE/LIPS A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03030548095. Het bedrijf LIGIER GARAGE/LIPS A bevindt zich op het adres: Steenweg op Deinze 106; 9880; Aalter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 338,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in LIGIER GARAGE/LIPS A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIGIER GARAGE/LIPS A is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIGIER GARAGE/LIPS A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIGIER GARAGE/LIPS A, openstaande posities, locatie van LIGIER GARAGE/LIPS A op de kaart.

LIGIER GARAGE/LIPS A is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIGIER GARAGE/LIPS A, company assigned to the tax number BE03030548095. The company LIGIER GARAGE/LIPS A is located at the address: Steenweg op Deinze 106; 9880; Aalter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 338,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motorbikes. Products created in LIGIER GARAGE/LIPS A were not found.
The main activity of LIGIER GARAGE/LIPS A is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIGIER GARAGE/LIPS A is not available. You also can look at reviews of LIGIER GARAGE/LIPS A, open positions, location of LIGIER GARAGE/LIPS A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIGIER GARAGE/LIPS A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIGIER GARAGE/LIPS A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIGIER GARAGE/LIPS A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIGIER GARAGE/LIPS A, employees, financial statistics.