Kleurenpaleis (Het)

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Kleurenpaleis (Het)
Private companiesEducational Services • Kleurenpaleis (Het)

Contactgegevens Kleurenpaleis (Het): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kleurenpaleis (Het): address, phone, fax, email, website, opening hours

Kleurenpaleis (Het)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stenedorpstraat 2; 8400; Oostende (Stene), België

Telefoon (phone): 059 80 90 55 (+32-059 80 90 55) 059 80 90 55 (+32-059 80 90 55)

Fax (fax): +32 (53) 945-45-12 +32 (53) 945-45-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kleurenpaleis (Het): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kleurenpaleis (Het)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kleurenpaleis (Het)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kleurenpaleis (Het), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kleurenpaleis (Het). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kleurenpaleis (Het), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kleurenpaleis (Het). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kleurenpaleis (Het)
Products information Kleurenpaleis (Het)

BTW identificatienummer (tax): BE01869842529
Ondernemingsnummer: 5288513183
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Kleurenpaleis (Het) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kleurenpaleis (Het)
(Get full report from official database of BE for Kleurenpaleis (Het))

Aanvulling soorten activiteiten voor Kleurenpaleis (Het)
Addition kinds of activities for Kleurenpaleis (Het)

396101. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals
519400. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
24119906. Wheelstock, gekapt | Wheelstock, hewn
26780300. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
35559906. Typografische nummermachines | Typographic numbering machines
56320202. Beenmode | Hosiery
56410000. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
73389904. Woordverwerkingsdienst | Word processing service

Werken bij Kleurenpaleis (Het): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kleurenpaleis (Het): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kleurenpaleis (Het). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kleurenpaleis (Het). Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

Zoek naar antwoorden van Kleurenpaleis (Het) in sociale netwerken
Look for responds of Kleurenpaleis (Het) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kleurenpaleis (Het). Laat een reactie achter voor Kleurenpaleis (Het). Kleurenpaleis (Het) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kleurenpaleis (Het). Leave a respond for Kleurenpaleis (Het). Kleurenpaleis (Het) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kleurenpaleis (Het) op de google maps. Adres en contacten Kleurenpaleis (Het)
Location of Kleurenpaleis (Het) on the google maps. Address and contacts of Kleurenpaleis (Het)

Andere gerelateerde bedrijven als come Kleurenpaleis (Het) Kleurenpaleis (Het): Teirlinck | Witters Gilbert Constructiewerkhuis B.V.B.A. | GARAGE ADRIAENSSEN | DECOCK R. & LAYS M. | Partitura

Other related companies as Kleurenpaleis (Het): Teirlinck | Witters Gilbert Constructiewerkhuis B.V.B.A. | GARAGE ADRIAENSSEN | DECOCK R. & LAYS M. | Partitura

Kleurenpaleis (Het) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kleurenpaleis (Het), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01869842529. Het bedrijf Kleurenpaleis (Het) bevindt zich op het adres: Stenedorpstraat 2; 8400; Oostende (Stene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Kleurenpaleis (Het) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kleurenpaleis (Het) is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kleurenpaleis (Het) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kleurenpaleis (Het), openstaande posities, locatie van Kleurenpaleis (Het) op de kaart.

Kleurenpaleis (Het) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kleurenpaleis (Het), company assigned to the tax number BE01869842529. The company Kleurenpaleis (Het) is located at the address: Stenedorpstraat 2; 8400; Oostende (Stene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. Products created in Kleurenpaleis (Het) were not found.
The main activity of Kleurenpaleis (Het) is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Kleurenpaleis (Het) is not available. You also can look at reviews of Kleurenpaleis (Het), open positions, location of Kleurenpaleis (Het) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kleurenpaleis (Het), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kleurenpaleis (Het), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kleurenpaleis (Het), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kleurenpaleis (Het), employees, financial statistics.