VAN DER CRUYSSEN

Contactgegevens VAN DER CRUYSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER CRUYSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER CRUYSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIELTSESTEENWEG 51; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56664961 (+32-56664961) 56664961 (+32-56664961)

Fax (fax): +32 (84) 753-90-30 +32 (84) 753-90-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER CRUYSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER CRUYSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER CRUYSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER CRUYSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER CRUYSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER CRUYSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER CRUYSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER CRUYSSEN
Products information VAN DER CRUYSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE09463867187
Ondernemingsnummer: 5808441162
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VAN DER CRUYSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER CRUYSSEN
(Get full report from official database of BE for VAN DER CRUYSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER CRUYSSEN
Addition kinds of activities for VAN DER CRUYSSEN

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
07230204. Bloemmalen, douanediensten | Flour milling, custom services
20649903. Candy bars, inclusief chocolade overdekte bars | Candy bars, including chocolate covered bars
73190200. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
73230000. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services

Werken bij VAN DER CRUYSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER CRUYSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER CRUYSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER CRUYSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

  • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

Zoek naar antwoorden van VAN DER CRUYSSEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER CRUYSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER CRUYSSEN. Laat een reactie achter voor VAN DER CRUYSSEN. VAN DER CRUYSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER CRUYSSEN. Leave a respond for VAN DER CRUYSSEN. VAN DER CRUYSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER CRUYSSEN op de google maps. Adres en contacten VAN DER CRUYSSEN
Location of VAN DER CRUYSSEN on the google maps. Address and contacts of VAN DER CRUYSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER CRUYSSEN VAN DER CRUYSSEN: WAARBOG&SOC FONDS TEXTIELNIJVERH&VLASBEREIDING | Depovere P | ROUSSEL | ANSEEUW | SERGE TOBOLA

Other related companies as VAN DER CRUYSSEN: WAARBOG&SOC FONDS TEXTIELNIJVERH&VLASBEREIDING | Depovere P | ROUSSEL | ANSEEUW | SERGE TOBOLA

VAN DER CRUYSSEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER CRUYSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463867187. Het bedrijf VAN DER CRUYSSEN bevindt zich op het adres: TIELTSESTEENWEG 51; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in VAN DER CRUYSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DER CRUYSSEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER CRUYSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER CRUYSSEN, openstaande posities, locatie van VAN DER CRUYSSEN op de kaart.

VAN DER CRUYSSEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER CRUYSSEN, company assigned to the tax number BE09463867187. The company VAN DER CRUYSSEN is located at the address: TIELTSESTEENWEG 51; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in VAN DER CRUYSSEN were not found.
The main activity of VAN DER CRUYSSEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER CRUYSSEN is not available. You also can look at reviews of VAN DER CRUYSSEN, open positions, location of VAN DER CRUYSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER CRUYSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER CRUYSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER CRUYSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER CRUYSSEN, employees, financial statistics.