ISS Food Services

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ISS Food Services
Private companiesBusiness Services • ISS Food Services

Contactgegevens ISS Food Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISS Food Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISS Food Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenstraat 20 Box 1; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32 (+32-02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32) 02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32 (+32-02 263 66 11; 02 263 68 55; 02 263 69 32)

Fax (fax): 02 263 66 12; 02 263 69 39 (+32-02 263 66 12; 02 263 69 39) 02 263 66 12; 02 263 69 39 (+32-02 263 66 12; 02 263 69 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISS Food Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISS Food Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISS Food Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISS Food Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISS Food Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISS Food Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISS Food Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISS Food Services
Products information ISS Food Services

BTW identificatienummer (tax): BE06512664794
Ondernemingsnummer: 3401062011
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Contractors - Alterations; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners; Industrial kitchens - Installation & equipment; Rugs & carpets - Cleaning; Janitor service; Dust removing services; Removals

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISS Food Services
(Get full report from official database of BE for ISS Food Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISS Food Services
Addition kinds of activities for ISS Food Services

3951. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
35780100. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment

Werken bij ISS Food Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISS Food Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISS Food Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISS Food Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van ISS Food Services in sociale netwerken
Look for responds of ISS Food Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISS Food Services. Laat een reactie achter voor ISS Food Services. ISS Food Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISS Food Services. Leave a respond for ISS Food Services. ISS Food Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISS Food Services op de google maps. Adres en contacten ISS Food Services
Location of ISS Food Services on the google maps. Address and contacts of ISS Food Services

Andere gerelateerde bedrijven als come ISS Food Services ISS Food Services: Steyaert M | Ledent Touw NV | KATHLEEN REYBROECK | Colpaert Y | G?RARD DEKENS

Other related companies as ISS Food Services: Steyaert M | Ledent Touw NV | KATHLEEN REYBROECK | Colpaert Y | G?RARD DEKENS

ISS Food Services is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISS Food Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512664794. Het bedrijf ISS Food Services bevindt zich op het adres: Steenstraat 20 Box 1; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners; Industrial kitchens - Installation & equipment; Rugs & carpets - Cleaning; Janitor service; Dust removing services; Removals.
De hoofdactiviteit van ISS Food Services is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISS Food Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISS Food Services, openstaande posities, locatie van ISS Food Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ISS Food Services is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISS Food Services, company assigned to the tax number BE06512664794. The company ISS Food Services is located at the address: Steenstraat 20 Box 1; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. List of products are Contractors - Alterations; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners; Industrial kitchens - Installation & equipment; Rugs & carpets - Cleaning; Janitor service; Dust removing services; Removals.
The main activity of ISS Food Services is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ISS Food Services is not available. You also can look at reviews of ISS Food Services, open positions, location of ISS Food Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISS Food Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISS Food Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISS Food Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISS Food Services, employees, financial statistics.