VAN DE VIJVER

Contactgegevens VAN DE VIJVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE VIJVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE VIJVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTRAAT 227; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38270173 (+32-38270173) 38270173 (+32-38270173)

Fax (fax): +32 (14) 167-34-34 +32 (14) 167-34-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE VIJVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE VIJVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE VIJVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE VIJVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE VIJVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE VIJVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE VIJVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE VIJVER
Products information VAN DE VIJVER

BTW identificatienummer (tax): BE04561218261
Ondernemingsnummer: 1281524658
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VAN DE VIJVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE VIJVER
(Get full report from official database of BE for VAN DE VIJVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE VIJVER
Addition kinds of activities for VAN DE VIJVER

10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
39491201. Croquet sets | Croquet sets
51990409. dekzeilen | Tarpaulins
59439901. Notaris en bedrijfszegels | Notary and corporate seals
87120100. Bouwkunde | Architectural engineering

Werken bij VAN DE VIJVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE VIJVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE VIJVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE VIJVER. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ZONNETIJ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van VAN DE VIJVER in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE VIJVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE VIJVER. Laat een reactie achter voor VAN DE VIJVER. VAN DE VIJVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE VIJVER. Leave a respond for VAN DE VIJVER. VAN DE VIJVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE VIJVER op de google maps. Adres en contacten VAN DE VIJVER
Location of VAN DE VIJVER on the google maps. Address and contacts of VAN DE VIJVER

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE VIJVER VAN DE VIJVER: de Waal Fijnschilders | RENE BURHENNE | Cap Reimond | Nelson C | LIBRAIRIE CARLIER

Other related companies as VAN DE VIJVER: de Waal Fijnschilders | RENE BURHENNE | Cap Reimond | Nelson C | LIBRAIRIE CARLIER

VAN DE VIJVER is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE VIJVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04561218261. Het bedrijf VAN DE VIJVER bevindt zich op het adres: HEISTRAAT 227; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in VAN DE VIJVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE VIJVER is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE VIJVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE VIJVER, openstaande posities, locatie van VAN DE VIJVER op de kaart.

VAN DE VIJVER is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE VIJVER, company assigned to the tax number BE04561218261. The company VAN DE VIJVER is located at the address: HEISTRAAT 227; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in VAN DE VIJVER were not found.
The main activity of VAN DE VIJVER is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE VIJVER is not available. You also can look at reviews of VAN DE VIJVER, open positions, location of VAN DE VIJVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE VIJVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE VIJVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE VIJVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE VIJVER, employees, financial statistics.