Gierling Vincent SPRL

Contactgegevens Gierling Vincent SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gierling Vincent SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gierling Vincent SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clos Val Ecossais 2; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 384 19 65 (+32-02 384 19 65) 02 384 19 65 (+32-02 384 19 65)

Fax (fax): 02 387 35 89 (+32-02 387 35 89) 02 387 35 89 (+32-02 387 35 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gierling Vincent SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gierling Vincent SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gierling Vincent SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gierling Vincent SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gierling Vincent SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gierling Vincent SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gierling Vincent SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gierling Vincent SPRL
Products information Gierling Vincent SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06246795654
Ondernemingsnummer: 1860778808
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Interior decoration

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gierling Vincent SPRL
(Get full report from official database of BE for Gierling Vincent SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gierling Vincent SPRL
Addition kinds of activities for Gierling Vincent SPRL

263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
289902. zuren | Acids
373102. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
08310105. Huckleberry greens verzamelen | Huckleberry greens gathering
20479902. Hondenvoer | Dog food
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
31499902. Ballet slippers | Ballet slippers
50840808. lieren | Winches
51499904. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets

Werken bij Gierling Vincent SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gierling Vincent SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gierling Vincent SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gierling Vincent SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van Gierling Vincent SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Gierling Vincent SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gierling Vincent SPRL. Laat een reactie achter voor Gierling Vincent SPRL. Gierling Vincent SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gierling Vincent SPRL. Leave a respond for Gierling Vincent SPRL. Gierling Vincent SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gierling Vincent SPRL op de google maps. Adres en contacten Gierling Vincent SPRL
Location of Gierling Vincent SPRL on the google maps. Address and contacts of Gierling Vincent SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Gierling Vincent SPRL Gierling Vincent SPRL: Isabelle & Daniel SPRL | PIERRE JANSEN | Gors-Jans | De Tender F-Coumans | Baron Security SA

Other related companies as Gierling Vincent SPRL: Isabelle & Daniel SPRL | PIERRE JANSEN | Gors-Jans | De Tender F-Coumans | Baron Security SA

Gierling Vincent SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gierling Vincent SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06246795654. Het bedrijf Gierling Vincent SPRL bevindt zich op het adres: Clos Val Ecossais 2; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Gierling Vincent SPRL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gierling Vincent SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gierling Vincent SPRL, openstaande posities, locatie van Gierling Vincent SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gierling Vincent SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gierling Vincent SPRL, company assigned to the tax number BE06246795654. The company Gierling Vincent SPRL is located at the address: Clos Val Ecossais 2; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. List of products are Interior decoration.
The main activity of Gierling Vincent SPRL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gierling Vincent SPRL is not available. You also can look at reviews of Gierling Vincent SPRL, open positions, location of Gierling Vincent SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gierling Vincent SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gierling Vincent SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gierling Vincent SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gierling Vincent SPRL, employees, financial statistics.