GERLACHE & GODFROID SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • GERLACHE & GODFROID SPRL
Private companiesBusiness Services • GERLACHE & GODFROID SPRL

Contactgegevens GERLACHE & GODFROID SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERLACHE & GODFROID SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERLACHE & GODFROID SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charles Lamquet 53; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 30 42 71; 0475 34 81 57; 0475 75 37 26 (+32-081 30 42 71; 0475 34 81 57; 0475 75 37 26) 081 30 42 71; 0475 34 81 57; 0475 75 37 26 (+32-081 30 42 71; 0475 34 81 57; 0475 75 37 26)

Fax (fax): +32 (82) 920-38-46 +32 (82) 920-38-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERLACHE & GODFROID SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERLACHE & GODFROID SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERLACHE & GODFROID SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERLACHE & GODFROID SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERLACHE & GODFROID SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERLACHE & GODFROID SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERLACHE & GODFROID SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERLACHE & GODFROID SPRL
Products information GERLACHE & GODFROID SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02516113281
Ondernemingsnummer: 7210296630
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Interior decoration; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERLACHE & GODFROID SPRL
(Get full report from official database of BE for GERLACHE & GODFROID SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERLACHE & GODFROID SPRL
Addition kinds of activities for GERLACHE & GODFROID SPRL

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
228200. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
20260208. Yoghurt | Yogurt
24260400. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes
73891702. Vismakelaar | Fish broker

Werken bij GERLACHE & GODFROID SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERLACHE & GODFROID SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERLACHE & GODFROID SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERLACHE & GODFROID SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

Zoek naar antwoorden van GERLACHE & GODFROID SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GERLACHE & GODFROID SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERLACHE & GODFROID SPRL. Laat een reactie achter voor GERLACHE & GODFROID SPRL. GERLACHE & GODFROID SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERLACHE & GODFROID SPRL. Leave a respond for GERLACHE & GODFROID SPRL. GERLACHE & GODFROID SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERLACHE & GODFROID SPRL op de google maps. Adres en contacten GERLACHE & GODFROID SPRL
Location of GERLACHE & GODFROID SPRL on the google maps. Address and contacts of GERLACHE & GODFROID SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GERLACHE & GODFROID SPRL GERLACHE & GODFROID SPRL: GÉNÉRALE STI SPRL | DE MEESTER RIJWIELEN | Bollinne B | JEAN DEFOUR | Hathor Piercing & Tatoo

Other related companies as GERLACHE & GODFROID SPRL: GÉNÉRALE STI SPRL | DE MEESTER RIJWIELEN | Bollinne B | JEAN DEFOUR | Hathor Piercing & Tatoo

GERLACHE & GODFROID SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERLACHE & GODFROID SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516113281. Het bedrijf GERLACHE & GODFROID SPRL bevindt zich op het adres: Rue Charles Lamquet 53; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 868,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Interior decoration; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van GERLACHE & GODFROID SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERLACHE & GODFROID SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERLACHE & GODFROID SPRL, openstaande posities, locatie van GERLACHE & GODFROID SPRL op de kaart.

GERLACHE & GODFROID SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERLACHE & GODFROID SPRL, company assigned to the tax number BE02516113281. The company GERLACHE & GODFROID SPRL is located at the address: Rue Charles Lamquet 53; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 868,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Interior decoration; Floor coverings - Retail.
The main activity of GERLACHE & GODFROID SPRL is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GERLACHE & GODFROID SPRL is not available. You also can look at reviews of GERLACHE & GODFROID SPRL, open positions, location of GERLACHE & GODFROID SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERLACHE & GODFROID SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERLACHE & GODFROID SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERLACHE & GODFROID SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERLACHE & GODFROID SPRL, employees, financial statistics.