THOMAS

Contactgegevens THOMAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THOMAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THOMAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU BOIS DES PARESSEUX 9; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63226942 (+32-63226942) 63226942 (+32-63226942)

Fax (fax): +32 (67) 169-82-66 +32 (67) 169-82-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THOMAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THOMAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THOMAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THOMAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THOMAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THOMAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THOMAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THOMAS
Products information THOMAS

BTW identificatienummer (tax): BE01511688232
Ondernemingsnummer: 4552429199
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in THOMAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THOMAS
(Get full report from official database of BE for THOMAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THOMAS
Addition kinds of activities for THOMAS

357999. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
26550205. Containers, gelamineerde fenolische en gevulkaniseerde vezel | Containers, laminated phenolic and vulcanized fiber
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges
82110201. Academie | Academy

Werken bij THOMAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THOMAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THOMAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THOMAS. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van THOMAS in sociale netwerken
Look for responds of THOMAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THOMAS. Laat een reactie achter voor THOMAS. THOMAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THOMAS. Leave a respond for THOMAS. THOMAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THOMAS op de google maps. Adres en contacten THOMAS
Location of THOMAS on the google maps. Address and contacts of THOMAS

Andere gerelateerde bedrijven als come THOMAS THOMAS: Denef Bernard | TEAM CONSTRUCT | Instituut voor Kunst en Ambacht | WAASLAND MOTOR NV | Terminus

Other related companies as THOMAS: Denef Bernard | TEAM CONSTRUCT | Instituut voor Kunst en Ambacht | WAASLAND MOTOR NV | Terminus

THOMAS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THOMAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01511688232. Het bedrijf THOMAS bevindt zich op het adres: CHEMIN DU BOIS DES PARESSEUX 9; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in THOMAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THOMAS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THOMAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THOMAS, openstaande posities, locatie van THOMAS op de kaart.

THOMAS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is THOMAS, company assigned to the tax number BE01511688232. The company THOMAS is located at the address: CHEMIN DU BOIS DES PARESSEUX 9; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in THOMAS were not found.
The main activity of THOMAS is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THOMAS is not available. You also can look at reviews of THOMAS, open positions, location of THOMAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THOMAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THOMAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THOMAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THOMAS, employees, financial statistics.