Devleesschauwer M

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Devleesschauwer M
Private companiesLegal Services • Devleesschauwer M

Contactgegevens Devleesschauwer M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devleesschauwer M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devleesschauwer M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Isidoor Crokaertstraat 290; 1731; Asse (Zellik), België

Telefoon (phone): 02 463 27 85 (+32-02 463 27 85) 02 463 27 85 (+32-02 463 27 85)

Fax (fax): 02 463 27 85 (+32-02 463 27 85) 02 463 27 85 (+32-02 463 27 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devleesschauwer M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devleesschauwer M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devleesschauwer M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devleesschauwer M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devleesschauwer M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devleesschauwer M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devleesschauwer M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devleesschauwer M
Products information Devleesschauwer M

BTW identificatienummer (tax): BE03397491455
Ondernemingsnummer: 1940429687
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Devleesschauwer M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devleesschauwer M
(Get full report from official database of BE for Devleesschauwer M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devleesschauwer M
Addition kinds of activities for Devleesschauwer M

27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
38250109. Testset, ontstekingsharnas | Test sets, ignition harness
39310505. Drummers 'vallen | Drummers' traps
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories

Werken bij Devleesschauwer M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devleesschauwer M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devleesschauwer M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devleesschauwer M. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van Devleesschauwer M in sociale netwerken
Look for responds of Devleesschauwer M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devleesschauwer M. Laat een reactie achter voor Devleesschauwer M. Devleesschauwer M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devleesschauwer M. Leave a respond for Devleesschauwer M. Devleesschauwer M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devleesschauwer M op de google maps. Adres en contacten Devleesschauwer M
Location of Devleesschauwer M on the google maps. Address and contacts of Devleesschauwer M

Andere gerelateerde bedrijven als come Devleesschauwer M Devleesschauwer M: BRUNO BALSAMA | SUPER G.B. | JONKERSHOF | GEORGY LOCKMAN | Brisack SA

Other related companies as Devleesschauwer M: BRUNO BALSAMA | SUPER G.B. | JONKERSHOF | GEORGY LOCKMAN | Brisack SA

Devleesschauwer M is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devleesschauwer M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03397491455. Het bedrijf Devleesschauwer M bevindt zich op het adres: Isidoor Crokaertstraat 290; 1731; Asse (Zellik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 543,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Devleesschauwer M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devleesschauwer M is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devleesschauwer M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devleesschauwer M, openstaande posities, locatie van Devleesschauwer M op de kaart.

Devleesschauwer M is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devleesschauwer M, company assigned to the tax number BE03397491455. The company Devleesschauwer M is located at the address: Isidoor Crokaertstraat 290; 1731; Asse (Zellik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 543,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Devleesschauwer M were not found.
The main activity of Devleesschauwer M is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Devleesschauwer M is not available. You also can look at reviews of Devleesschauwer M, open positions, location of Devleesschauwer M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devleesschauwer M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devleesschauwer M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devleesschauwer M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devleesschauwer M, employees, financial statistics.