DELONGUEIL JP

Contactgegevens DELONGUEIL JP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELONGUEIL JP: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELONGUEIL JP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Vergers 14; 5530; Yvoir, België

Telefoon (phone): 082 61 39 24 (+32-082 61 39 24) 082 61 39 24 (+32-082 61 39 24)

Fax (fax): +32 (64) 204-70-59 +32 (64) 204-70-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELONGUEIL JP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELONGUEIL JP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELONGUEIL JP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELONGUEIL JP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELONGUEIL JP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELONGUEIL JP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELONGUEIL JP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELONGUEIL JP
Products information DELONGUEIL JP

BTW identificatienummer (tax): BE07625030517
Ondernemingsnummer: 3671875000
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DELONGUEIL JP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELONGUEIL JP
(Get full report from official database of BE for DELONGUEIL JP)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELONGUEIL JP
Addition kinds of activities for DELONGUEIL JP

504603. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
22520103. sokken | Socks
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
50740208. Verwarming apparatuur en panelen, zonne-energie | Heating equipment and panels, solar

Werken bij DELONGUEIL JP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELONGUEIL JP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELONGUEIL JP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELONGUEIL JP. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

Zoek naar antwoorden van DELONGUEIL JP in sociale netwerken
Look for responds of DELONGUEIL JP in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELONGUEIL JP. Laat een reactie achter voor DELONGUEIL JP. DELONGUEIL JP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELONGUEIL JP. Leave a respond for DELONGUEIL JP. DELONGUEIL JP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELONGUEIL JP op de google maps. Adres en contacten DELONGUEIL JP
Location of DELONGUEIL JP on the google maps. Address and contacts of DELONGUEIL JP

Andere gerelateerde bedrijven als come DELONGUEIL JP DELONGUEIL JP: B.C. GERAARDSBERGEN | D & D | Opus Medical BVBA | Th茅ron Jacques | LEO TEMPST

Other related companies as DELONGUEIL JP: B.C. GERAARDSBERGEN | D & D | Opus Medical BVBA | Th茅ron Jacques | LEO TEMPST

DELONGUEIL JP is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELONGUEIL JP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07625030517. Het bedrijf DELONGUEIL JP bevindt zich op het adres: Rue des Vergers 14; 5530; Yvoir. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in DELONGUEIL JP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELONGUEIL JP is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELONGUEIL JP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELONGUEIL JP, openstaande posities, locatie van DELONGUEIL JP op de kaart.

DELONGUEIL JP is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELONGUEIL JP, company assigned to the tax number BE07625030517. The company DELONGUEIL JP is located at the address: Rue des Vergers 14; 5530; Yvoir. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. Products created in DELONGUEIL JP were not found.
The main activity of DELONGUEIL JP is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DELONGUEIL JP is not available. You also can look at reviews of DELONGUEIL JP, open positions, location of DELONGUEIL JP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELONGUEIL JP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELONGUEIL JP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELONGUEIL JP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELONGUEIL JP, employees, financial statistics.