DECRUY G SCHILDERWERKEN

Contactgegevens DECRUY G SCHILDERWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECRUY G SCHILDERWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECRUY G SCHILDERWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk De Raetlaan 19; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 31 93 32; 0475 64 08 96 (+32-051 31 93 32; 0475 64 08 96) 051 31 93 32; 0475 64 08 96 (+32-051 31 93 32; 0475 64 08 96)

Fax (fax): 051 31 93 34 (+32-051 31 93 34) 051 31 93 34 (+32-051 31 93 34)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECRUY G SCHILDERWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECRUY G SCHILDERWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECRUY G SCHILDERWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECRUY G SCHILDERWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECRUY G SCHILDERWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECRUY G SCHILDERWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECRUY G SCHILDERWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECRUY G SCHILDERWERKEN
Products information DECRUY G SCHILDERWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE08914001464
Ondernemingsnummer: 8350128173
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DECRUY G SCHILDERWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECRUY G SCHILDERWERKEN
(Get full report from official database of BE for DECRUY G SCHILDERWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECRUY G SCHILDERWERKEN
Addition kinds of activities for DECRUY G SCHILDERWERKEN

3484. Handvuurwapens | Small arms
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
45810203. Airconditioning van stoffering | Aircraft upholstery repair
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory
87480102. Testen service, onderwijs of personeel | Testing service, educational or personnel

Werken bij DECRUY G SCHILDERWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECRUY G SCHILDERWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECRUY G SCHILDERWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECRUY G SCHILDERWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van DECRUY G SCHILDERWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of DECRUY G SCHILDERWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECRUY G SCHILDERWERKEN. Laat een reactie achter voor DECRUY G SCHILDERWERKEN. DECRUY G SCHILDERWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECRUY G SCHILDERWERKEN. Leave a respond for DECRUY G SCHILDERWERKEN. DECRUY G SCHILDERWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECRUY G SCHILDERWERKEN op de google maps. Adres en contacten DECRUY G SCHILDERWERKEN
Location of DECRUY G SCHILDERWERKEN on the google maps. Address and contacts of DECRUY G SCHILDERWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DECRUY G SCHILDERWERKEN DECRUY G SCHILDERWERKEN: MAN?GE LA LICORNE | FA. KEUPERS | FACCENDA | KANTOOR VAN TRIMPONT | FIRMA ROMBAUX

Other related companies as DECRUY G SCHILDERWERKEN: MAN?GE LA LICORNE | FA. KEUPERS | FACCENDA | KANTOOR VAN TRIMPONT | FIRMA ROMBAUX

DECRUY G SCHILDERWERKEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECRUY G SCHILDERWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914001464. Het bedrijf DECRUY G SCHILDERWERKEN bevindt zich op het adres: Lodewijk De Raetlaan 19; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in DECRUY G SCHILDERWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECRUY G SCHILDERWERKEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECRUY G SCHILDERWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECRUY G SCHILDERWERKEN, openstaande posities, locatie van DECRUY G SCHILDERWERKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DECRUY G SCHILDERWERKEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECRUY G SCHILDERWERKEN, company assigned to the tax number BE08914001464. The company DECRUY G SCHILDERWERKEN is located at the address: Lodewijk De Raetlaan 19; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in DECRUY G SCHILDERWERKEN were not found.
The main activity of DECRUY G SCHILDERWERKEN is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECRUY G SCHILDERWERKEN is not available. You also can look at reviews of DECRUY G SCHILDERWERKEN, open positions, location of DECRUY G SCHILDERWERKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECRUY G SCHILDERWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECRUY G SCHILDERWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECRUY G SCHILDERWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECRUY G SCHILDERWERKEN, employees, financial statistics.