DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV
Private companiesNational Security and International Affairs • DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV

Contactgegevens DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Abdijkaai 7B; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 52 52 (+32-056 22 52 52) 056 22 52 52 (+32-056 22 52 52)

Fax (fax): 056 22 30 93 (+32-056 22 30 93) 056 22 30 93 (+32-056 22 30 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV
Products information DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE02342529296
Ondernemingsnummer: 4865814208
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Interior decoration

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV
(Get full report from official database of BE for DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV
Addition kinds of activities for DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV

344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
519199. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
28699923. Hydraulische vloeistoffen, synthetische basis | Hydraulic fluids, synthetic base
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
38619901. Densitometers | Densitometers
50120207. Truck trekkers | Truck tractors
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry

Werken bij DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Chauffeur CE M/V tewerkstelling Kalmthout (357/17712) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een chauffeur CE voor een bedrijf te Kalmthout. Het bedrijf is gespecialiseerd in ophaling, opslag en vervoer van papier. Het takenpakket van de chauffeur CE die wij zoeken: ophalen van papier bij bedrijven zorgen voor een goede service die het bedrijf wil aanbieden aan zijn klanten

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV in sociale netwerken
Look for responds of DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV. Laat een reactie achter voor DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV. DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV. Leave a respond for DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV. DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV op de google maps. Adres en contacten DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV
Location of DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV on the google maps. Address and contacts of DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV: THEATER DE PEOENE | LUDOVICUS VERMEIREN | FREDDY MINCKE | Flandria | ABECO BCI

Other related companies as DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV: THEATER DE PEOENE | LUDOVICUS VERMEIREN | FREDDY MINCKE | Flandria | ABECO BCI

DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02342529296. Het bedrijf DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV bevindt zich op het adres: Abdijkaai 7B; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, openstaande posities, locatie van DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, company assigned to the tax number BE02342529296. The company DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV is located at the address: Abdijkaai 7B; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Interior decoration.
The main activity of DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV is not available. You also can look at reviews of DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, open positions, location of DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECORTEAM & Co nv MEULEMAN JAN NV, employees, financial statistics.