De Bruijne Decoratie BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • De Bruijne Decoratie BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • De Bruijne Decoratie BVBA

Contactgegevens De Bruijne Decoratie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruijne Decoratie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruijne Decoratie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graaf Jansdijk 149; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 60 69 80; 0475 85 41 66 (+32-050 60 69 80; 0475 85 41 66) 050 60 69 80; 0475 85 41 66 (+32-050 60 69 80; 0475 85 41 66)

Fax (fax): 050 60 11 77 (+32-050 60 11 77) 050 60 11 77 (+32-050 60 11 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruijne Decoratie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruijne Decoratie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruijne Decoratie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruijne Decoratie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruijne Decoratie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruijne Decoratie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruijne Decoratie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruijne Decoratie BVBA
Products information De Bruijne Decoratie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04138244628
Ondernemingsnummer: 9467437744
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Paper hangers

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruijne Decoratie BVBA
(Get full report from official database of BE for De Bruijne Decoratie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruijne Decoratie BVBA
Addition kinds of activities for De Bruijne Decoratie BVBA

20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
22110807. Marquisettes, katoen | Marquisettes, cotton
22999911. Worsted kammen | Worsted combing
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
33560200. Edele metalen | Precious metals
38240103. Impeller en teller aangedreven flow meters | Impeller and counter driven flow meters
80690102. Drugsverslaving rehabilitatie ziekenhuis | Drug addiction rehabilitation hospital

Werken bij De Bruijne Decoratie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruijne Decoratie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruijne Decoratie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruijne Decoratie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

Zoek naar antwoorden van De Bruijne Decoratie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Bruijne Decoratie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruijne Decoratie BVBA. Laat een reactie achter voor De Bruijne Decoratie BVBA. De Bruijne Decoratie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruijne Decoratie BVBA. Leave a respond for De Bruijne Decoratie BVBA. De Bruijne Decoratie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruijne Decoratie BVBA op de google maps. Adres en contacten De Bruijne Decoratie BVBA
Location of De Bruijne Decoratie BVBA on the google maps. Address and contacts of De Bruijne Decoratie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruijne Decoratie BVBA De Bruijne Decoratie BVBA: STEPHAN TEERLYNCK | BUREAU MERCIER | CIE MEZZA LUNA | ISS NV/SA | MOTORHUIS THIJS

Other related companies as De Bruijne Decoratie BVBA: STEPHAN TEERLYNCK | BUREAU MERCIER | CIE MEZZA LUNA | ISS NV/SA | MOTORHUIS THIJS

De Bruijne Decoratie BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruijne Decoratie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04138244628. Het bedrijf De Bruijne Decoratie BVBA bevindt zich op het adres: Graaf Jansdijk 149; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Paper hangers.
De hoofdactiviteit van De Bruijne Decoratie BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruijne Decoratie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruijne Decoratie BVBA, openstaande posities, locatie van De Bruijne Decoratie BVBA op de kaart.

De Bruijne Decoratie BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bruijne Decoratie BVBA, company assigned to the tax number BE04138244628. The company De Bruijne Decoratie BVBA is located at the address: Graaf Jansdijk 149; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Paper hangers.
The main activity of De Bruijne Decoratie BVBA is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruijne Decoratie BVBA is not available. You also can look at reviews of De Bruijne Decoratie BVBA, open positions, location of De Bruijne Decoratie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruijne Decoratie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruijne Decoratie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruijne Decoratie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruijne Decoratie BVBA, employees, financial statistics.